Дантес дав неоднозначний коментар про нове тату після розлучення з Дорофєєвою: присвятив серце Кацуріній?

Популярний український співак Володимир Дантес збентежив своїх підписників у instagram загадковим, новеньким татуюванням, значення якого тривалий час залишалося невідомим, підписники припускають, що це тату присвячено Наді Дорофєєвій.

Але Надя та Володимир вже офіційно зробили заяву про розрив подружніх стосунків і обидва вже мають нових партнерів. Можна лиш припустити думку, що Дантес не відпутив із серця Дорофєєву і намагається це показати таким чином, створюючи коло себе та своєї колишньої нові приводи для спілкування.


Що ж означає нове тату?

В день Незалежності України та у день Харкова, Дантес вирішив набити собі нове татуювання, з секретним кодом і підписав свою історію в instagram загадковою фразою “Що означають ці цифри”. Поки публіка Дантеса робила різні припущення, співак встиг пояснити, що нове тату присвячено його рідному місту Харкову, а цифри “057” – це телефонний код Харкова. Підписав новину співак такою фразою: “Для тих, хто досі не зрозумів, що означають ці цифри. Це телефонний код Харкова! Це місто назавжди в моєму серці”.

Нове тату Володимира Дантеса
Нове тату Володимира Дантеса

Татуювання Дантес зробив у місті Нововолинськ і дуже відповідально підійшов до нового малюнку на тілі. Таким чином Володимир хотів показати свою любов та відданість рідному місту, який знаходиться під щоденними обстрілами. Співак хоче ніколи не забувати звідки він.

Прапор завжди поруч!

Доречі, Дантес вперше в житті вирішив святкувати День Незалежності та День рідного Харкова і виклав пост як він вішає у себе вдома Український Прапор: “Тепер Прапор завжди поруч, бо здається ще жодного разу ми не єднались так сильно” – підписав це фото співак, а також нагадав, як йому болить за рідне місто.

Володимир Дантес вішає вдома Прапор України до Дня Незалежності і назавжди
Володимир Дантес вішає вдома Прапор України до Дня Незалежності і назавжди

Схожі статті