Потап щиро вітає українців із Днем Незалежності, а сам без жодних докорів у цей час засмагає в Іспанії

Потап оригінально вирішив привітати українців зі святом Дня Незалежності. Хоча співак перебуває зараз в Іспанії і схоже, що повертатися не збирається, він активно дає про себе знати в соцмережах. А виділитися серед інших Потап уміє.

Цьогоріч День Незалежності має для українців справді сакральне значення. Тисячі людей змушені перебувати поза межами рідного дому. Тож у цей день з різних куточків планети лунатиме “Слава Україні! Героям Слава!”, а жовто-блакитний прапор із гордістю підніматиметься вгору як символ нескореності та незламності українського народу.

Потап привітав усіх із Днем Незалежності

Зірки ще від учора активно вітають українців із державними святами. Не лишився осторонь і відомий продюсер та репер Потап. Він розмістив на сторінці зображення Акта проголошення Незалежності України і лаконічно підписав: “Зі святом, дорогі українці! З Днем Незалежності!” За словами Потапа, в Іспанії він активно займається волонтерством, дає концерти та збирає допомогу на українську армію. Одним словом, в Іспанії без Потапа ніяк не обійдуться, тож він змушений залишатися там. Деякі підписники залишили коментар під його привітанням, що попри зображення державного акта для декого закони так і лишилися “неписаними”. Прозоро натякнувши на самого автора допису.

Відомо, що дружина співака Настя Каменських нещодавно повернулася до Києва у їхній розкішний маєток. Співачка зняла патріотичний кліп на свою нову українську пісню “Коли мине війна”, де похизувалася апетитними формами у білому прозорому вбранні. В мережі шириться інформація, що співачка вагітна. Адже на останніх фото помітно, що вона дещо додала у вазі, хоча й намагається це приховати вільним одягом чи правильним ракурсом на фото.

Схожі статті