Холостяк 2022: Григорій Решетнік показав нового нареченого — фанати розкритикували в пух і прах (Відео)

Григорій Решетнік на своїй сторінці в Інстаграмі показав анонс нового сезону "Холостяк" 2022 року. Проте, не всі прихильники це оцінили. Дізнайтеся, як виглядає наречений і що саме критикують у мережі.

Холостяк 2022 обіцяє бути цікавим сезоном. У мережі вже відмітили позитив у ньому: проєкт повністю буде українською. Проте, анонс від Григорія викликав чимало критики. Деякі прихильники не стримувалися у висловах та навіть відверто почали ображати команду, що працювала над реаліті.

Григорія Решетніка і Михайла Заливако женуть на фронт після дружньої зустрічі
Холостяк 2022: Григорій Решетнік показав нового нареченого

Холостяк 2022: як виглядає новий завидний наречений?

“Холостяк” 12 сезон мав вийти навесні цього року. Втім, із зрозумілих причин проєкт вирішили показати пізніше. Новим героєм стане загадковий Олександр Топольський. Себе в Інстаграмі він позиціонує, як підприємця, але ще зарано складати про нього повний портрет.

Чоловік за типажем чимось нагадує холостяка минулого сезону: також має світле волосся, видно, що займається собою і спортом.

Холостяк 2022: чому обурилися фанати?

Для багатьох глядачів телеканалу “СТБ” цей проєкт став знаковим та ностальгійним. Та все ж таки чимало людей були не готові знову поринути у романтичну історію.

Під публікацією у Григорія Решетніка фанати висловили своє обурення, мовляв такі передачі зараз не на часі. У коментарях написали:

  • “Чекаю лише перемоги”
  • “Після 24 числа не можу дивитися жодного фільму і жодної передачі”
  • “Я в шоці. А нічого ,що в країні війна ще триває. Я з Донецької області, і у нас там гинуть люди та руйнується життя. Ні, не чекаю. Чекаю ,коли війна закінчиться та мир настане!”
  • “Місто Харків кожного дня розстрілюють!!! Кожного дня гинуть мирні жителі, дорослі, діти!! Ви правда вважаєте,що зараз час знімати передачу “Холостяк”??!!!”
  • “Я сама завжди чекала на новий сезон, але не тепер! При всій повазі до організаторів “Холостяка” вважаю показ шоу в такий важкий час неприпустимим! Майте совість!”

Нагадаємо, що пара Михайла Заливако та Анни Богдан з 11-го сезону офіційно розійшлася.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.