38-річна розлученка Слава Камінська обурила синьо-блакитним бікіні на День Незалежності: нічого не приховала

Колишня учасниця гурту "НеАнгели" 38-річна Слава Камінська, відома своїм запальним характером та скандальними вчинками, вирішила виділитися серед зіркового бомонду й цього разу. Однак, очевидно, трохи переборщила.

У той час як колеги по цеху приміряли вишиванки та вбиралися у віночки, співачка постала перед усіма в купальнику жовто-блакитних кольорів: верхня частина – блакитного, а нижня бікіні – жовтого. Світлину в Instagram вона підписала словами привітання, також прокоментувала свій незвичний наряд. Зокрема, Камінська зазначила, що вбралася так для хлопців ЗСУ, адже лише завдяки їм є можливим вільно дихати в Незалежній Україні. Також вона написала, що вірить та чекає перемогу з усіма українцями.

Слава Камінська вбралася у жовто-блакитний купальник

Проте не всім таке привітання сподобалося. Підписники почали писати різні коментарі, серед них виявилося й багато обурливих. Адже відомо, що 38-річна Слава Камінська поїхала зі своїми дітьми – сином Леоном та донькою Лаурою –  в Нідерланди, де перечікує небезпеку. Тож розміщувати подібні фото, перебуваючи поза межами України, трохи некоректно. Щоправда, до Києва вона поверталася, проте ненадовго. Співачка розповідає, що дуже сумує за домівкою, за друзями та рідними, однак безпека дітей понад усе. Тож потрібно миритися з нинішніми реаліями та сподіватися на краще.

Знайшлися підписники, які схвально поставилися до сміливого фото. Вони засипали співачку компліментами, відзначаючи її красиву фігуру та стильне, хоча й трохи неординарне, вбрання.

 

Схожі статті