Зіркові красуні-розлучниці: Осадча, Таран, Падалко й інші теледіви, які не посоромилися бути з чужим чоловіком

У шоу-бізнесі вельми поширена проблема невірності. Глядачі постійно дізнаються про те, що та чи інша зірка увела когось з родини. Давайте пригадаємо, хто з українських зірок оскандалився статусом коханки?

В українському шоу-бізнесі, як і в будь-якому іншому, доволі поширена проблема невірності. Час від часу глядачі дізнаються про той чи інший роман, який розвивався поза камерами, а став публічним лише після того, як пара одружилася.

Настя Каменських

Вагітна Настя Каменських стала у профіль
Красуні-розлучниці, яких не збентежив штамп у паспорті їхніх обранців

Важко було повірити у те, що Настя Каменських зійшлася з ненависним їй Потапом, і ба більше, увела його у Ірини Горової, яка була впевнена у вірності чоловіка і на всю країну запевняла, що Олексій не здатен на адюльтер.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик розповіла про "третю" вагітність
Красуні-розлучниці, яких не збентежив штамп у паспорті їхніх обранців

Лілія Ребрик одразу зізналася шанувальникам у тому, що почала зустрічатися з “зайнятим” чоловіком. Телеведуча ніяк не розраховувала на те, що закохається у свого партнера по танцях. Але на даний момент ні про що не шкодує.

Лідія Таран

Лідія Таран їде додому
Красуні-розлучниці, яких не збентежив штамп у паспорті їхніх обранців

Красуня Лідія Таран свого часу підкорила серця одруженого Андрія Доманського. Телеведучий покинув дружину та двох дітей, зібрав валізи і перебрався до своєї колеги. Однак гармонійного союзу з цього не вийшло.

Марічка Падалко

Марічка Падалко
Красуні-розлучниці, яких не збентежив штамп у паспорті їхніх обранців

Марічка Падалко деякий час зустрічалася з політиком Єгором Соболєвим таємно. На шляху до кохання зірку підтримувала лише бабуся. Штамп у паспорті — основна причина, через яку телеведуча не зізнавалася своїм батькам, з ким знаходиться в стосунках. Тим не менш, їй вдалося створити міцну родину.

Катя Осадча

Катерина Осадча розповіла чому її син не воює
Красуні-розлучниці, яких не збентежив штамп у паспорті їхніх обранців

Катя Осадча до останнього не зізнавалася у тому, що знаходиться у романі з Юрієм Горбуновим. Про зв’язок двох телеведучих стало відомо тільки коли у Катерини з’явився круглий живіт. В якийсь момент пара заявила про те, що одружуються. Коли Юрій Горбунов встиг розлучитися з дружиною Людмилою залишається питання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.