Оля Полякова спалила свій кокошник та наділа вінок: враз змінилася зовнішньо та нарешті відкрила силу голосу

Екстравагантна і яскрава Оля Полякова вперше за свою кар'єру позбулася від атрибуту, який приніс їй славу і популярність. Поп-діва публічно спалила свого кокошника та ні про що не пошкодувала. У новому образі вона вийшла до своїх фанатів.

Оля Полякова. Хто не пам’ятає її несподіваних образів у кокошнику. У ті часи було лише дві зірки української естради, які обожнювали прикрашати себе так. Якщо співачка оздоблювала свою зачіску стереотипним елементом російського народного костюму, то її колега по шоу-бізнесу, стала фукусуватися на чудернацьких капелюшках.

Оля Полякова
Оля Полякова спалила свій кокошник та наділа вінок

Та нині поп-діва дала бій всьому російському, що її оточувало. Вона не соромилася проклинати ворогів публічно, замінила у репертуарі пісні, а головне спалила свій легендарний кокошник. Зробила це на камеру на відомій Лисій горі у Києві.

Згодом стало відомо, що в Ольги з’явився і новий образ. Тепер вона прикрасила себе віночком та заспівала вірші Лесі України. Про цю трансформацію артистка висловилася так:

“Мольберти з пустими полотнами — символ нового старту та нових можливостей. Взявши в руки фарби, ми можемо намалювати що завгодно, тож наскільки яскравим та різнобарвним буде наше життя — залежить від нас самих”

Знаменитість наголосила, що кожен сьогодні є творцем нової України. Наскільки веселим буде майбутнє можемо визначити лише ми.

У новому кліпі артистка постала у ніжному ліричному образі. Прикрасила себе скромною сорочкою замість звичного купальника. Замість паєток і стразів — обрала вишивку. Навіть у пісні голос Олі звучить інакше. Річ у тім, що Полякова являє собою дуже багатогранну музикантку. Вона вміє запалювати легкими розважальними поп-хітами, а може і заспівати оперним голосом. Свій головний серйозний зрілий талант їй доводилося тривалий час приховувати, адже образ легковажної Суперблондинки приносив чимало слави. Проте зараз вона показала, як співає насправді.

Нагадаємо, що нині Оля Полякова стала активно займатися українською та вивчати правила рідної мови.

Схожі статті