Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків і що відомо про нового героя Топольського?

Холостяк 2022 вважається однією з найбільш бажаних прем'єр цього року. Попри всі негаразди наш глядач все одно чекає на легку розважальну передачу, яка полегшить стресову ситуацію та розбавить вир новин, від яких холоне кров.

Реаліті “Холостяк” 2022-го року викликав неабияке пожвавлення у мережі. Не всі прихильники, навіть найбільш віддані, сприйняли новину про повернення передачі на екрани однаково позитивно. Одні з натхненням мріють хоч на мить виринути з потоку війни та відчути атмосферу колишнього життя, інші ж вважають, що такий формат зараз не на часі. Втім, телеканал СТБ все ж таки вирішив ризикнути та показати новий сезон.

Що відомо про нового холостяка: Алекс Топольський

Так, як прем’єра 12-го сезону проєкту “Холостяк” планувалася на весну цього року, вже у січні 2022 стали відомі подробиці про головного героя. Його звати Олександр. Відомо, що чоловік походить з Львівщини. Проте, Алексом називають цього харизматичного нареченого не просто так. Річ у тім, що бізнесмен тривалий час мандрував Штатами та встиг там чимало пожити. Втім, свою кохану вирішив шукати у середовищі свого звичного менталітету, на Батьківщині.

Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків

Займається підприємець технологічними новинками. У медіа є інформація про те, що саме завдяки новому холостякові світ побачив пристрій Phonetized, який є одночасно девайсом для зарядки гаджетів, а також дезінфектором. Любить спорт та домашніх тварин.

Холостяк 2022 буде одружувати чоловіків?

Сьогодні мільйони українців, які виїхали до Польщі не раз чули про новий формат знайомого реаліті, але з трохи видозміненими умовами. Річ у тім, що на стрімінгових сервісах західних сусідів з’явився проєкт “Прекрасний принц”. Наречених немає. Самі женихи. Спільнота ЛГБТ з радістю підтримала ініціативу, але все ж таки суперечки серед поляків не раз виникали. Активно планувався запуск другого сезону і у 2022.

Холостяк 2022: навіщо головному нареченому беруть до пари чоловіків

Наші громадяни, які лишилися вдома можуть видихнути: у вітчизняній адаптації все буде традиційно — головний герой і ряд його обраниць.

Нагадаємо, що учасник “Холостячки-2”, Андрій Хветкевич нещодавно зізнався, що має одностатевого партнера.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.