Тіна Кароль не проти спілкування позашлюбного сина покійного чоловіка з рідним сином Веніаміном: що відом

Тіна Кароль не має звички розповсюджувати інформацію про своє особисте життя, жінка завжди уникає теми стосунків та загалом родини, здається, Тіна досі не може пережити смерть свого чоловіка

Тіна Кароль виходила заміж один раз у житті, обранцем поп-діви став продюсер Євгеній Огіра, все почалося як у кращих романах, з дружби, а потім між Тіною та Євгеном зародилося велике та щире кохання. Щоправда сімейному щастю не судилося прожити довго. Через 3 роки подружнього життя, Євгену поставили страшний діагноз – рак шлунку. З хворобою чоловік боровся понад 2 роки, але, на жаль помер.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна дуже важко пережила втрату чоловіка, адже по сьогоднішній день жінка стверджує, що більше нікого не змогла так сильно та щиро покохати. Тіна не надто охоче говорить про особисте, але коли на шоу “Голос країни” учасники співають її пісні присвячені покійному Огірі, на очах Тіни виступають сльози і дуже помітно, що кожне нагадування про чоловіка торкається її не загоєних ран.

У Кароль та Огіри є спільний син Веніамін, який за словами Тіни, дуже схожий на свого татуся. Тіна вважає що єдина опора в житті – це син. Тіна з захопленням розказує про успіхи Веніаміна у навчанні, хлопчик росте дуже кмітливим та старанним, у школі він отримує лише високі бали, чим дуже пишається зіркова мама.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Натомість Веніамін, не єдина дитина Євгенія. Чоловік має ще одного сина, який трішки старше від Вені. Але перша дитина Огіри не народилась у шлюбі, первістка Огірі народила не кохана жінка на ім’я Наді. На ній Євген не одружився, але взяв відповідальність за сина.

Тіна звичайно знала про минуле покійного чоловіка і зараз не заперечує спілкуванню братів і навіть досить добре відноситься до першого сина Огіри, який також дуже схожий на тата. Співачка навіть сама влаштовує хлопчикам зустрічі, бо вважає, що різні мами не є перепоною для будування справжніх та гармонійних відносин між братами.

Схожі статті