Остапчук у Канаді без жінки не тільки б’є байдики, а й збирає кругленькі суми: мільйон за 1,5 години

Володимир Остапчук нещодавно поїхав до Канади побачитися зі своїми дітьми. Там він встиг взяти участь в аукціоні та назбирати цілий мільйон.

Володимир Остапчук зараз перебуває в Канаді, де активно проводить час зі своїми двома дітьми – 9-річною донькою Елізабет та 4-річним сином Еваном – від першого шлюбу з Оленою Войченко. Ведучий часто виставляє фото та відео в Instagram та тішить підписників гарними світлинами. Останнє фото він виставив на пляжі, де вони всі разом весело проводили час. Дружина Остапчука Христина Горняк тим часом повернулася до Києва. До цього нотаріусиня перебувала в Словаччині в Братиславі зі своїми подругами.

Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Юлія Саніна та інші зірки з радістю надали свої лоти для аукціону

Як же так вийшло, що зіркова пара розминулася і не зустрілася. У багатьох закралися сумніви, а чи все так добре у стосунках пари. Проте стало відомо, що Володимир Остапчук не просто так подався до Канади в Торонто. Справа в тому, що там був запланований міжнародний онлайн-аукціон, завдяки проведенню якого проводився збір коштів на супутникові станції Starlink, а також промислові дрони DJI для 93-й мотострілкової бригади “Холодний Яр”. До благодійного заходу долучилися волонтери з Канади, відомі українські музиканти, співаки, телезірки та спортсмени. Вони радо надали свої речі у якості лотів.

Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Юлія Саніна та інші зірки з радістю надали свої лоти для аукціону
Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Юлія Саніна та інші зірки з радістю надали свої лоти для аукціону

За словами Остапчука, лише за півтори години заходу вдалося зібрати величезну суму – 1 мільйон гривень.

Нагадаємо, що перша офіційна дружина шоумена Остапчук Олена Войченко проживає з дітьми в Канаді з самого початку повномасштабної війни. Жінка зізнається, що обходиться життя в Торонто недешево, адже доводиться платити за житло.

Схожі статті