Не пошук кохання, а тотальне фіаско: як склалося життя Хветкевича, Шевченко та інших фаворитів Злати Огнєвіч

Другий сезон "Холостячки" виявився дуже насиченим та непередбачуваним. Однак, не менш захопливими події були після проєкту, коли розкрилася правда про його учасників.

Після закінчення другого сезону проєкту “Холостячка” на глядачів чекало вельми багато відкриттів.

Андрій Задворний

Як склалося життя Хветкевича, Шевченко та інших фаворитів Злати Огнєвіч

Першим шоком стала розв’язка роману Злати та Андрія Задворного. Чоловік повівся вельми грубо і через декілька тижнів після поїздки до іншого міста повернувся з готовим рішенням — розстатися зі співачкою через відсутність почуттів до неї. Розрив був настільки болючим, що артистка звернулася до психотерапевта, але його послуги знадобилися і бізнесмену. Зараз він абсолютно самотній, і до того ж бородатий — Андрій пообіцяв, що не буде голитися до кінця війни.

Дмитро Шевченко

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Як склалося життя Хветкевича, Шевченко та інших фаворитів Злати Огнєвіч

Дмитро Шевченко, не дивлячись на здавалося б розбите серце, знайшов заміну співачці майже одразу. Вже через декілька тижнів він вступив у стосунки з жінкою, якого до того ж проживала з екс-холостячкою в одному будинку. Вийшло незручно, але що поробиш?

Макс Тарапата

Злата Огнєвіч засвітилася разом з екс-учасником Холостячки-2 Тарапатою
Як склалося життя Хветкевича, Шевченко та інших фаворитів Злати Огнєвіч

Максим Тарапата навпаки здивував глядачів неочікуваним зближенням зі співачкою після шоу, однак добитися її серця у нього так і не вийшло. Артистка сказала, що лише дружить з ним, і свого ставлення до їхніх взаємин не змінила.

Андрій Хветкевич

Як склалося життя Хветкевича, Шевченко та інших фаворитів Злати Огнєвіч

Але Андрію Хветкевичу вдалося перевершити абсолютно всіх. Через рік після зйомок він заявив, що в нього нетрадиційна орієнтація. Бізнесмен зробив пропозицію своєму хлопцю і вже готується до весілля. Варто відмітити, що його вибір зупинився на вельми вродливому колумбійцеві. Ба більше, про свої вподобання зірка знав і на проекті.

Тож після усього складається враження, ніби у Злати і не було шансів знайти кохання на шоу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.