Відгуляла розкішне весілля та забула про Влада Яму: Наталія Могилевська світиться від щастя на урочистості

Наталія Могилевська — популярна зірка за особистим життям якої стежить багато прихильників. Зірка нічого не приховує від своїх фанатів і тому не так давно стало відомо про те, що у неї відбулася урочистість. Артистка відгуляла весілля. Всі подробиці дізнайтеся у матеріалі далі.

Наталія Могилевська. Ця неймовірна артистка підкорила сцену ще у 1990-х і своїм талантом досі тримає цікавість публіки. Зірка, як дуже творча людина рефлексує своєю музикою на важливі громадські та суспільні події. Зокрема, творчість знаменитості нині стала присвячена війні України за незалежність та протистоянню російському агресору.

Проте, навіть у такі часи її прихильників цікавить не лише доробок співачки, а і її особисті сторінки життя. То тут, то там спливають новини про те, що вона виходить заміж.

З ким Наталія Могилевська відгуляла весілля?

Нещодавно у мережі згадали, як артистка побувала на пишному весіллі Влада Дарвіна. Туди також були запропоновані й інші знаменитості такі, як Alyosha, Світлана Тарабарова, Наталка Карпа, телеведуча Соломія Вітвіцька. Виступ Наталії однозначно прикрасив цю урочистість. Проте, не слід думати, що зірка дозволила собі у такий складний для країни час взяти і влаштувати пишне свято.

Наталя Могилевська та Влад Дарвін
Наталя Могилевська та Влад Дарвін

Подія мала місце два роки тому, але красиву церемонію досі згадують фанати.

Що відомо про справжнє особисте життя знаменитості?

Наталія завжди була у центрі уваги чоловіків. Яскрава, артистична, харизматична, вона підкорила чимало сердець. Проте, своє офіційно віддала у 2004-му році Дмитру Чалому. Шлюб із бізнесменом не став саме тим союзом, який триває до золотого весілля. Вже у 2006-му Могилевська виходить заміж за іншого чоловіка. Його ім’я — Єгор Долінін.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталія Могилевська відгуляла пишне весілля

Ці стосунки мали б бути дуже перспективними. Знаменитість дуже добре прийняла його донечок від першого шлюбу та налагодила відмінні теплі стосунки. Проте, у 2011-му році відносини розпалися, а згодом екс-обранець Наталії знову зустрів своє кохання.

Цікаво, що співачці часто приписували після проєкту “Танці з зірками” роман з Владом Ямою. Проте, всіх прихильників змусило замислитися про правдивість цих чуток, адже відомий хореограф вже давно має пару та виховує з коханою сина.

Наталія Могилевська відгуляла пишне весілля

Нагадаємо, що своїх дітей у Наталії Могилевської — немає. Втім, вона досі не відкидає можливості того, що колись доля їй дасть можливість стати мамою для чудового малюка.

Схожі статті