Друг Горбунова і Кароль Завадюк зізнався, чи отримують артисти гроші за благодійні концерти: “Я їх засуджую”

Найвідоміший український продюсер улюблених проєктів на 1+1 Володимир Завадюк, людина не дуже публічна, Володимир рідко погоджується на інтерв'ю, він більш зосереджується на розвитку проєктів, ніж на розвитку своєї особистості в медіа просторі.

Володимир Завадюк є автором та продюсером багатьох українських проєктів, які стали найочікуванішими та найулюбленішими серед глядачів. Володимир Завадюк неймовірно талановита людина, він створює шоу з нуля і доводить їх до такого рівня, на якому вони стають найкращими на просторі українського телебачення, наприклад: “Голос Країни”, “Танці з зірками”, “Маска” і багато інших.

З Володимиром цікаво працювати, він вчить багато чому, від нього можна набратися багатому досвіду та витримці. Але з Завадюком складно, він сам це знає і не приховує. Все через те,що Володимир багато вимагає і це не дивно, бо працювати на таких масштабних шоу, справа не з легких. І Він має право вимагати багато і вказувати на помилки, якщо щось не так.

Володимира Завадюка поважають і цінують майже всі артисти, з якими він мав змогу працювати разом. Його слухають і роблять те, що потрібно для шоу, а не те, що хочеться зіркам чи учасникам. Повага – це головна риса для людини, яка хоче співпрацювати з Володимиром Завадюком.

Наразі всі зйомки розважальних шоу відмінили через війну. Але Завадюк не той, хто здається, продюсер зараз влаштовує благодійні концерти по країнам Європи, куди запрошує багатьох зірок української естради, натомість зараз концерти – це не спосіб заробітку, це благодійна справа, яка допомагає збирати кошти на ЗСУ та давати Україні змогу співати і робити її почутою в Європі.

На питання, чи отримують зірки гонорари за благодійні виступи, Завадюк відповів: “Такий досвід мені невідомий, а якщо таке десь відбувається, я це засуджую. Це ганебно”. Всі гроші з наших концертів йшли одразу на благодійні рахунки United24 або Мінсоцполітики. Для самих артистів це не спосіб заробітку, це мета. Натомість всі концерти спонсують партнери, а не Україна, вони інвестують в те, щоб Україна була почута в усьому світі. Тож для зірок, співати на благодійних концертах, це велика честь.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.