“Тато далеко-далеко”: молода дружина Віктора Павліка зізналася, що чоловік покинув її з сином заради Штатів

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла, де зараз знаходиться музикант, і чому він не з родиною.

Відомий український виконавець Віктор Павлік декілька років тому офіційно став чоловіком своїй концертній директорці Каті Репяховій. Пара декілька років перебувала у заборонених стосунках, адже артист був одруженим зі своєю третьою благовірною Ларисою Созаєвою. Розлучення відтягували через хворобу його сина. На превеликий жаль, Павло помер від саркоми два роки тому.

Віктор Павлік вразив всіх скромністю
Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що чоловік покинув її з сином

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що чоловік покинув її з сином

Звісно, народження маленького сина стало для артиста великою відрадою. Віктор Франкович минулого року знову став батьком, але на цей раз спадкоємця йому подарувала молода дружина Катя. Маленький Михайло виховується в атмосфері любові та взаєморозуміння.

Хіба що час від часу йому доводиться розставатися з батьком. А вся справа в тому, що Віктор Франкович активно гастролює навіть у період війни. Нещодавно його дружина повідомила про те, що зірка відправляється у тривалу подорож. Втім, де саме буде знаходитися Віктор Франкович не уточнила.

Лише нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який для неї зняв сам Павлік.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що чоловік покинув її з сином

Виявляється, він вже знаходиться в Сполучених Штатах Америки. І хоча подорож безумовно є захопливою, він дуже сумує за своєю сім’єю, і активно розмовляє з маленьким Михайлом по відеозв’язку, щоб він не забував, як сильно батько його любить.

Тим часом Катерина займає себе справами, яких вони вельми багато, адже нещодавно вона відкрила власний магазин одягу, і навіть свій мікроблог заповнює контентом, який пов’язаний з її власним бізнесом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.