Еліна Іващенко чи Христина Соловій: Олег Винник і Святослав Вакарчук звели фавориток на музичному ринзі

Еліна Іващенко та Христина Соловій стали одними з найяскравіших учасниць проєкту "Голос країни" та "Х-фактор". Дізнайтеся, кого більше полюбила глядацька спільнота та чому співачок досі підозрюють у романах зі своїми зірковими наставниками.

Неймовірно музикальні проєкти “Голос країни” та “Х-фактор” подарували Україні чимало талановитих артистів. Тим не менш, є ті, кого пам’ятають і про кого говорять нині. Такими яскравими “випускницями” талант-шоу стали Еліна Іващенко та Христина Соловій.

Фаворитка Святослава Вакарчука зарекомендувала себе, як сильна вокалістка у 2013-му році. Тоді ж глядачі телеканалу “1+1” звернули увагу не лише на це, а й на потужний вибуховий характер дівчини. З самого початку вона заявила, що не буде продовжувати свою участь після сліпих відборів, якщо потрапить у команду до Тіни або Олександра Пономарьова. Все через те, що не хотіла майбутня зірка ототожнювати себе з російськомовними піснями. Та їй пощастило: Святослав Вакарчук не зміг пройти повз такий визначний дар.

Вакарчук зраджував дружині і ховав коханку за особистістю Христини Соловій
Олег Винник і Святослав Вакарчук звели фавориток на музичному ринзі

Нині Христину запрошують виконувати гімн України на урочистих подіях, але досі підозрюють у романі з фронтменом “Океану Ельзи”. І все через те, що він супроводжував свою підопічну на початку кар’єри.

А наступну зірку, Еліну Іващенко переманив з “Голосу” до себе “Х-фактор”. У 2016-му році вона стала переможницею дитячого сезону, але свого надійного патрона знайшла лише на проєкті СТБ. І хоча до перемоги привів її Ігор Кондратюк, все одно плідну співпрацю вдалося налагодити з Олегом Винником. Звісно, і цей дует запідозрили у романі. Ну дуже ліричні пісні співали артисти.

Еліна Іващенко з Голосу країни показала, як виглядає після розставання з Винником
Олег Винник і Святослав Вакарчук звели фавориток на музичному ринзі

Обидві зірки стали улюбленицями своїх сезонів та беззаперечно зібрали компліменти від усіх глядачів. Лемківські розкішні пісні Христини досі збирають тисячі переглядів у мережі, а від солодкого голосу Еліни тане не лише Головний вовк країни.

Нагадаємо, що Олен Винник був і тренерському кріслі “Голосу країни”, але згодом повернувся до більш звичної взаємодії з публікою.

Схожі статті