МастерШеф. Битва сезонів 4 випуск від 10.09.2022: хто покинув шоу – “Гальмують, наче в перший раз на кухні”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 4 випуску від 10.09.2022 вже відомо. Черговий учасник кулінарного шоу довів, що він не гідний продовжувати боротьбу.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 4 випуску від 10.09.2022. Інтрига навколо кулінарного шоу лише зростає, адже учасників стає все менше, а конкуренція починає посилюватися. Суперники ставляться одне до одного більш суворо, але дехто все одно зміг зберегти обличчя і залишитися лідерами проєкту.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 4 випуску від 10.09.2022

Так, для учасниці Анастасії тематичний випуск щодо кухонь світу став останнім. Дівчина не впоралася з завданнями і її попросили покинути проєкт.  Нагадуємо, що усім кулінарам  було необхідно нагодувати та приємно здивувати не лише вимогливих суддів, а й іноземних гостей, які завітали на шоу!

Для кожного гостя вони мали приготувати дегустаційний сет із чотирьох страв, одна з яких – десерт. Не обійшлося і без палиць у колеса. Вся справа в тому, що замість звичних для традиційних японської, французької та латиноамериканської кухонь, учасникам надали лише українські продукти. З ними вони мали максимально наблизитись до ідеального результату, який би задовільних іноземних гостей.

Вже зараз глядачі можуть помітити, що лідерами є Цвігун та Білодід. Тим паче, що хлопці не тільки добре справляються з завданнями, але й добре взаємодіють зі своїми суперниками.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 4 випуску від 10.09.2022

З вильотом Анастасії глядачі здебільшого погоджуються, хіба що не всі розуміють, як кухарі, які побували у Франції, приїхали наче з повною відсутністю знань в кулінарії і роблять вельми дивні для досвідчених шефів помилки під час приготування страви.

Схожі статті