Дружина Віктора Павліка прокоментувала розлучення і розповіла, чи вони спілкуються: “Забула, як виглядає”

Катерина Репяхова і Віктор Павлік здаються майже ідеальною парою. Їхнє кохання зародилося завдяки спільній роботі, але все частіше у мережі з'являються чутки про те, що музикант начебто розлучається зі своєю обраницею.

Для Віктора Павліка шлюб з Катериною Репяховою став четвертим, але надзвичайно вдалим. У подружжя є і дім – повна чаша, і маленький карапуз, і престижна робота. Тим не менш, навіть таку щасливу родину не оминають різного роду чутки.

Нещодавно промайнула інформація про те, що начебто подружжя розлучається. У мережі звернули увагу на те, що Катя зараз з головою пішла у роботу, все рідше можна у її сторіз побачити, як вона проводить час з обранцем. Крім цього, пара і так довго була у розлуці, адже на початку війни кохана музиканта поїхала в Ізраїль до родичів в евакуацію.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Дружина Віктора Павліка прокоментувала розлучення

Проте, закохане серце не витримало відстані і популярна блогерка при першій же нагоді повернулася додому разом з маленьким сином та своєю мамою. Довгоочікувану зустріч зробило солодшою ще й те, що Віктор весь час, поки дружина була далеко, багато працював, волонтерив заради захисників та простих українців. Тож шлюб став ще більш міцним, а Катя твердо спростовує все про розрив відносин.

А ось про те, що в силу роботи та обставин вона дійсно не може бути постійно поруч з обранцем, Катя не приховує. Про це зірка написала на своїй сторінці в Інстаграмі.

“Я вже забула, як чоловік виглядає”, — написала популярна білявка та попросила милого приїхати швидше.

Дружина Віктора Павліка прокоментувала розлучення

Віктор же у відповідь зробив дружині комплімент, підкресливши її вроду, а про себе пожартував, що кожного дня стає більш старшим.

Цікаво, що свою різницю у віці подружжя сприймає самоіронічно. Заради гумору Катя називає музиканта за іменем та по-батькові. Ну, а Віктор Франкович на це не ображається, а навпаки підколює свою обраницю.

Нагадаємо, що у родини музиканта досі є незавершені питання з його колишньою дружиною. Головною є житлова проблема Лариси Созаєвої. Більше про життя цієї сім’ї можна дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті