Андрій Данилко забрав Інну Білоконь від чоловіка та повіз до США: будують стосунки без зайвих свідків? (ФОТО)

Андрій Данилко вже давно працює з Інною Білоконь. Тому зовсім не дивно, що артистів підозрюють у романі. Тим паче після того, як перша напарниця по сцені гумориста поспішно завершила свою кар'єру.

Андрій Данилко. Герой цього матеріалу став не просто супер-зіркою, а справжньою легендою нашої естради. Образ Вєрки Сердючки, ефектної провідниці та зірки Євробачення, став улюбленим для багатьох поколінь. Проте, завжди перчинки у всі мініатюри, виступи додавала саме вона: Інна Вікторівна Білоконь.

Андрій Данилко екстремально схуд
Андрій Данилко забрав Інну Білоконь від чоловіка

І хоча за образом мами її роль мала стати потенційно другорядною, акторка стала не меншою фавориткою, ніж її сценічна “дочка”. Тим не менш,майже всі прихильники колись думали: чи не є парою цей запальний Данилко та його одвічна напарниця. Зірки і самі підливали масла у вогонь, демонструючи на публіці то обійми, то поцілунки.

Нещодавно взагалі стало відомо, що знаменитості рушили у Європу, а зараз взагалі запланували візит у США. Свою незмінну компаньйонку Андрій везе за океан, адже запланував велику програми заради підтримки України.

Що відомо про справжнього чоловіка Інни Білоконь?

Попри всі чутки на телебаченні і у мережі, Інна береже вірність лише одному чоловікові. Власне він їй і подарував красиве українське прізвище, що немов би відсилає нас до часів Запорізької Січі. А їхній шлюб є точним підтвердженням фрази: “Протилежності притягуються”.

Звати законного обранця зірки Олегом. Він абсолютно непублічна людина, і його дружина це підтримує. Відомо, що у подружжя є дитина. Втім, вже її так важко назвати, адже дочка Білоконь, Яна, стала зовсім дорослою та вже відсвяткувала цілих два своїх ювілеї.

Цікаво, що у мережі можна було раніше зустріти інформацію, що Інна стала бабусею, але сама знаменитість це не підтвердила.

Нагадаємо, що Андрій Данилко з його сценічною мамою ще на початку війни засудили росію за повномасштабний наступ. Від своєї позиції зірки не відступили.

Схожі статті