Яка свекруха очікує на молоду обраницю 50-річного Ектора Хіменеса-Браво в Колумбії: “У мами винуваті всі”

Не так давно знаменитий український кулінар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що знаходиться в серйозних стосунках з молодою красунею. Втім, яка свекруха на неї чекає?

Як відомо, Ектор Хіменес-Браво родом із Колумбії. В нього достатньо велика сім’я, яка пройшла разом через велику кількість випробувань. У кулінара неймовірно погані стосунки з батьком. Чоловік також мав відношення до ресторанного бізнесу, але сім’я з цього нічого не мала, адже він покинув матір Ектора і завів іншу жінку.

Яка свекруха очікує на обраницю Ектора Хіменеса-Браво

Насправді знаменитість дуже хвалиться своєю мамою, адже жінка самотужки підняла своїх дітей. Археніс володіє вельми суворим характером та вмінням добиватися свого. Також жінка неймовірно дбайлива, і часом навіть перегинала палицю з піклуванням про своїх спадкоємців.

Яка свекруха очікує на обраницю Ектора Хіменеса-Браво

Якось мама Ектора прочитала про користь лимонного соку влітку і спробувала на ньому.

“Ох, спека! 40 градусів тепла, а мама маже мені волосся лимонним соком. Він тече в очі, я плачу. Дякую, мамо, за твою турботу”, – згадує шеф-кухар.

Також чоловік пригадав і про почуття справедливості у жінки. Мовляв, вона ніколи не розбиралася у дитячих конфліктах, хто мав рацію, а хто ні, і карала обох.

“Мама ніколи не розбиралася, хто винен — у мами винуваті всі! Це було дуже прикро у дитинстві, але зараз я розумію тебе, мамо. У конфлікті завжди винні обидва”

Цікаво, що Археніс Браво навіть якось хотіла жити поруч з кулінаром. Заради цього він у Канаді придбав їй будинок поруч зі своїм, але проводити багато часу з сином не вийшло — Хіменес-Браво постійно знаходився в роз’їздах, і жінка прийняла рішення повернутися в Колумбію до іншого сина та дочки.

Обранець ця зірки вже познайомилася з майбутньою свекрухою, але Ектор не ділився результатами цієї зустрічі.

Схожі статті