Ведуча “ТСН” Соломія Вітвіцька сконфузилася на всю країну, але не розгубилася: “Боже, це я сказала?”

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька осоромилася на всю країну через використання нецензурної лексики. Хто довів знаменитість? Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Соломія Вітвіцька славиться своїм м’яким характером та аристократизмом. Тележурналістка ніколи не дозволяє собі гострих висловів, і поводиться максимально етично. Втім, війна вносить свої корективи, і Соломія Вітвіцька також пережила деякі зміни.

Соломія Вітвіцька продемонструвала сукню присвячену
Соломія Вітвіцька публічно сконфузилася

Соломія Вітвіцька публічно сконфузилася

Так, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому вона разом з волонтером розповідала про те, скільки грошей було зібрано на допомогу для Збройних сил України. У якийсь момент Соломія стрималася і закричала в камеру військовим.

“Ї***те їх”, – емоційно висловилася телеведуча.

Втім, вже через секунду взяла себе в руки і здивувалася власній поведінці.

“Боже, це я сказала?”, – запитала у свого партнера по відео Соломія Вітвіцька.

Але потім навіть знайшла собі виправдання, адже заявила, що зараз такі вислови дозволені для використання у повсякденному житті.

Соломія Вітвіцька публічно сконфузилася

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька у період війни залишалася разом з українцями і активно волонтерила в Києві. Разом зі своїм колишнім чоловіком Владом Кочатковим вона збирала цілі автомобілі та відправляла їх на фронт.

У ефірах вона з’являлася не так часто, як хотіли б її бачити фанати, і тим не менш, зробила усе можливе, щоб допомогти своїй країні зсередини. Але навіть зараз, коли справи значно покращуються, вона не полишає цього діла і продовжує допомагати.

Варто також відмітити, що у цей період вона набагато частіше бачилися з колишнім обранцем, тож, хто знає, можливо вони встигли помиритися?

Схожі статті