Як зараз виглядає і чим займається дочка Оксани Марченко? З ганьбою вигнали з Європи за гріхи батьків

Останні декілька років родина Оксани Марченко та Віктора Медведчука регулярно потрапляє у скандали, і тим не менш, фанати родини абсолютно нічого не чують про їхню спільну дочку.

2004 року у знаменитої на той час української телеведучої Оксани Марченко з’явилася на світ друга дитина. Дівчинка Дарина народилася від олігарха Віктора Медведчука, але зовнішність повністю успадкувала від матері.

Як зараз виглядає і чим займається дочка Оксани Марченко

Саме її свого часу похрестив президент російської федерації володимир путін, і саме ця подія стала основною плямою на репутації родини, починаючи з 2014 року. Якщо, звісно, не враховувати кримінальні впровадження на самого олігарха.

Як зараз виглядає і чим займається дочка Оксани Марченко

Дарина — непублічна людина, тому про неї майже нічого невідомо. Оксана Марченко поважає бажання обидвох своїх дітей, тому не розповідала нічого ні про старшого сина Богдана, ні про красуню Дарину.

І тим не менш, минулого року через дівчину прогримів серйозний скандал. Уся справа в тому, що Медведчук планувала вступити до швейцарського університету. Візу дівчини схвалили, але за декілька днів до початку навчання анулювали, аргументувавши цей вчинок її зв’язком з президентом країни-агресора.

Як виглядає маєток Медведчука на Закарпатті
Як зараз виглядає і чим займається дочка Оксани Марченко

Віктор Медведчук був Був не в собі від ярості і почав скаржитися журналістам на подвійні стандарти Європи, адже зробити щось з цим не міг.

Чи знайшла Дарина Медведчук альтернативу університету в Швейцарії достовірно невідомо. Немає і жодних відомостей про те, де вона опинилася після війни.

Втім, дівчина імовірніше за все знаходиться разом зі своєю матір’ю Оксаною Марченко, яка 18 лютого з ганьбою втекла з України. Сталося це вночі: телеведуча разом з охоронцями на двох машинах забрала усе найцінніше та евакуювалася, знаючи про плани путіна.

Схожі статті