Зіркові красуні, які знищили чужий шлюб, але коханками так і не стали: Могилевська, Цибульська та інші

Красуні українського шоу-бізнесу доволі часто фігурують у скандалах пов'язаних з розлученнями та адюльтером. Але не всі з них стають коханками.

Ольга Цибульська

Оля Цибульська хизується новим романом
Зіркові красуні, які знищили чужий шлюб

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська свого часу почала активно співати у дуеті з колегою Дзідзьо. Фанати зірок почали поширювати чутки про їхній роман. А тим часом шлюб Михайла Хоми почав руйнуватися.

Згодом колишня дружина Дзідзьо Ярослава зізналася, що їй дійсно було дуже неприємно спостерігати за тим, як взаємодіють Ольга та її чоловік, і це сильно вдарило по їхнім стосункам.

Настя Каменських

Настя Каменських прокоментувала свою вагітність
Зіркові красуні, які знищили чужий шлюб

Настя Каменських стала причиною скандалу в родині, а згодом і послідуючого розлучення, сама того не знаючи. А вся справа в тому, що Андрій Джеджула сфотографувався зі співачкою, що не сподобалося його дружині Юлії Леус. Бізнесмен зізнався, що благовірна приревнувала його до співачки. Слово за слово, між парою сталася грандіозна сварка, яка врешті-решт закінчилася розлученням.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська засвітила вагітний живіт
Зіркові красуні, які знищили чужий шлюб

Минулого року Влад Яма розповів про те, що міг не одружитися з Ліліаною. Його стосунки з тоді ще майбутньою дружиною зіпсував піар. Дівчина не могла витримати публічних поцілунків зі співачкою. Звісно, це не було основною претензією, але пара не приховує, роль Наталі Могилевської у розставання була присутня.

Мішель Андраде та Юлія Сахневич

Після розлучення з Олексієм Завгороднім його колишня дружина Анна Андрійчук, що на рішення розлучитися також вплинули чутки про його романи з Юлією Сахневич та Мішель Андраде. Дівчина заявила, що прекрасно розуміла, звідки бралися ці чутки і, тим не менш, мало-помало також впливали на руйнування їхніх стосунків.

Схожі статті