Мама Сердючки Інна Білоконь в білосніжній сукні та з діадемою стала нареченою: наречений — не Андрій Данилко

Інну Білоконь та Андрія Данилка давно підозрюють у романі. Проте, нещодавно легендарна мама Сердючки показала ніжне фото, чим підтвердила, що її серце належить зовсім іншому. Дізнайтеся, заради кого зірка вбралася у білосніжну сукню.

Інна Білоконь. Ця акторка віртуозно вжилася у свою роль мами Сердючки та стала не меншою легендою, аніж сценічна “донька”. Зазвичай у таких комедійних дуетах один з персонажів відіграє другорядну роль, але не у випадку цієї популярної білявки. Вона полюбилася глядачам дуже сильно і табір прихильників екстравагантної провідниці буквально розділився. Одні безумовно полюбили героїню Андрія Данилка, а інші фанатіли від епізодів з його компаньйонкою.

Мама Сердючки Інна Білоконь в білосніжній сукні та з діадемою стала нареченою

Та найбільше цікавило глядачів, чи дійсно артисти зустрічаються та мають роман. Вони залюбки підігрівали інтерес неоднозначними світлинами. Проте, відомо, що в Інни вже багато років є законний обранець і щасливий шлюб. Віртуозно змогла поєднати знаменитість материнство та кар’єру, адже своєму коханому вона подарувала донечку.

Нині дівчина вже дуже доросла і гармонійно поєднала у собі риси батьків: виросла неймовірна білявка з брунатими очима. Саме з нею та чоловіком Білоконь вирішила влаштувати фотосесію у модному family look. Всі члени родини обрали білий колір, аби показати, що вони є одним цілим.

Акторка обрала собі сукню, дуже схожу на весільну. Прикрасила свою зачіску діадемою та стала схожою прямо таки на наречену. Хто знає, можливо зірка так дає зрозуміти своїм прихильникам, що кохає батька своєї дочки настільки, що готова вийти за нього заміж і вдруге, і втретє.

А ось в Андрія Данилка все склалося не так райдужно, як у його сценічної мами. Досі гуморист холостякує та вже не говорить про створення родини зовсім.

Нагадаємо, що до появи “мами” біля Сердючки, у неї була напарниця Геля. Прославилася вона тим, що майже завжди була без слів, але дуде майстерно грала пантоміму. Проте, згодом образ змінився.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.