Оля Полякова віддала дочку на навчання у Лондоні та показала, які умови в гуртожитку Маші: не зірковий палац

Відома поп-виконавиця, Оля Полякова, відвезла старшу доньку навчатися за кордон та продемонструвала підписникам, у яких умовах там буде проживати її спадкоємиця. 

Королева ночі, Оля Полякова, у свої 43 роки вже має двох дітей, Марію та Алісу. Популярна співачка доволі часто показує своїх доньок в інстаграмі, хоча старшенька, Маша, вже давно активно веде власні соціальні мережі та демонструє підписникам різні моменти свого життя.

Маша Полякова відмовилась від навчання в Англії
Оля Полякова віддала дочку на навчання у Лондоні

17-річна дівчина успадкувала від зіркової мами не тільки вроду та непростий характер, а й вокальні здібності. Зараз підліток, разом з нею, знаходиться у Лондоні, де планує здобувати вищу освіту в одному з найелітніших навчальних закладів країни, на музичному факультеті.

Нещодавно Оля Полякова продемонструвала шанувальникам, де, та у яких умовах буде знаходитись її дочка. Для проживання за кордоном було обрано гуртожиток, оскільки орендувати квартиру у Великій Британії може бути не по кишені навіть зіркам такої величини.

Виконавиця у своєму інстаграмі опублікувала фото з гуртожитку, де буде проживати юна студентка. Кімната світла, в ній знаходиться ліжко з ортопедичним матрацом, письмовий стіл та полиці для речей. Кухня, як у будь-якому гуртожитку, розрахована на користування для декількох кімнат, але вона також має новий ремонт, сучасні меблі, чайники, мікрохвильовки, холодильники, праски та все необхідне, для життя й комфорту учнів закладу. В цілому таке житло є типовим для тамтешніх студентів і не виглядає в очах британців, як щось надзвичайне

Оля Полякова віддала дочку на навчання у Лондоні

Полякова завжди хотіла, щоб її дівчата здобули гарну освіту, тому до вибору навчального закладу не поставилась легковажно. Марія здобуває музичний бакалаврат в одному кращих університетів, а молодша донька Аліса навчається у приватній Лондонській школі, де й проживає зараз. Про це артистка розповіла в одному з випусків “ЖВЛ”. Співачка поділилась, що молодша дитина важко переживає розлучення з мамою та через це не  прагнула навчатися за кордоном.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з бізнесменом, Вадимом Буряковським, з 2004 року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.