Чому Володимир Кличко забрав доньку у колишньої: обрав шлях батька-одинака замість шлюбу з американкою

Український чемпіон з боксу Володимир Кличко різко вирішив забрати доньку у колишньої нареченої, американської актриси Хайден Панеттьєрі. А що стало причиною такого вчинку дізнаєтесь у статті.

Пара спортсмена та акторки існувала 7 років, у перші роки стосунків Володимир зробив пропозицію своїй коханій, але саме весілля так і не відбулося, з яких причин, невідомо досі. Проте багато років Володимир та Хайден щасливо жили у цивільному шлюбі й не відчували дискомфорту від того, що не мають штампу у паспорті. Насправді вже давно для багатьох пар саме весілля втратило сенс. Правильно це чи ні, судити лише самим закоханим.

Проте Хайден народила Володимиру дитину, а саме, маленьку принцесу, які батьки назвали Кайа-Євдокія. Спочатку у пари все було добре, але згодом з’явилися проблеми, через які вони не пройшли та вирішили розлучитися. Кличко поїхав до рідної України, а його дівчина з дочкою залишились в Америці. Так тривало кілька років. Молодий татусь, звісно часто приїжджав навідувати маленьку доньку, але налагоджувати стосунки з колишньою навіть не намагався.

Чому Кличко забрав доньку у колишньої
Чому Кличко забрав доньку у колишньої

Згодом виявилось, що Хайден завела собі нового коханця, який мав в минулому судимість, та взагалі не вигляд людиною, якій можна довіряти. До того ж новий коханий не дуже гарно впливав на акторку, через ці стосунки у Хайден з’явилась нездорова залежність. Саме через ці фактори, Кличко вирішив, що його донька не може жити разом з такими піклувальниками – це не дуже безпечно. Виходячи з ситуації, Кличко вирішив забрати дитину до себе в Київ. Виховувати маленьку Євдокію йому допомагає мама, і це куди краще, ніж бойфренд колишньої з надто вільними поглядами на життя. До того ж колишня Володимира й сама згодна з рішенням колишнього.

Схожі статті