Рейтинг тривалості стосунків пар з шоу “Холостяк” після фіналу: Макацарія, Заливако, Мельник – хто кого

Найромантичніше шоу України "Холостяк" завжди було найпопулярнішим серед прем'єр весни. Вся країна протягом 11-ти років спостерігає за тим, як будуються відносини на проєкті та як жінки борються за серце красеня–холостяка. Проте не завжди романтика переноситься в реальне життя і виявляється, що вибір був невірним. Ми вирішили зробити рейтинг тривалості відносин пар після фіналу. Почнемо з найкоротших.

Костянтин Євтушенко

Костянтин Євтушенко

Український бізнесмен став учасником 3-го сезону та обрав у фіналі Анну Селюкову. На проєкті відносини пари будувалися цікаво та неоднозначно, була романтика, були почуття і дівчина щиро раділа, коли Костянтин назвав її ім’я у фіналі. Проте це були найкоротші стосунки після фіналу, які тривали лише тиждень.

Максим Чмерковський

Максим Чмерковський

Відомий хореограф, який успішно будував свою кар’єру у США, вирішив знайти кохання в Україні й став першим учасником шоу. У фіналі амбітний красунчик, який думав, що вміє бачити людей наскрізь помилився у своєму виборі. Його обраницею стала Олександра Шульгіна та вже через місяць після завершення шоу пара розірвала стосунки, тому що Саша виявилась не тією дівчиною, яку Макс бачив на проєкті.

Андрій Іскорнєв

Андрій Іскорнєв

Учасником 3-го сезону став відомий пластичний хірург, та через свою серйозність стосовно дівчат Андрій також не зміг побудувати стосунки після фіналу. Річ в тому, що останню розу отримала Анна Козир, але вагітною від хірурга виявилась Яна Станішевська, але у дівчини стався викидень. З Анею Іскорнєв зустрічався кілька місяців, до того моменту, поки вона не дізналась про вагітність суперниці.

Рожден Анусі

Рожден Анусі

Відомий український співак, Рожден, який мало що розповідає про своє життя став 8-мим холостяком країни. Цей сезон був насичений та непередбачуваний. У фіналі Рожден шокував своїм вибором, а саме Іванною Гончарук. Дівчина ніби-то не підходила йому і вся країна була проти такого вибору. Але вирішує лише сам холостяк. Щасливих відносин у пари не склалося. Пара зустрічалась приблизно 4 місяці.

Дмитро Черкасов

Дмитро Черкасов

Плавець Дмитро Черкасов став учасником 7-го сезону й обрав дівчину за ім’ям Ліда Немченко, ніби все складалося добре і пара була закохана, принаймні на фіналі очі горіли в обох. Але ще до виходу шоу в ефір пара розірвала стосунки за ініціативою Ліди.

Макс Михайлюк

Макс Михайлюк

Цей красень полонив серця українок у 10-му сезоні та став улюбленцем багатьох учасниць через свій гумор та щирість. Проте Макс зробив вибір у користь гімнастки Дар’ї Ульянової. Пара не змогла побудувати міцні стосунки й за ініціативою Даши припинили стосунки після кількох місяців.

Сергій Мельник

Сергій Мельник

Футболіст став 5-м холостяком та одразу завоював прихильність всіх дівчат, які прийшли боротися за його добре серце. У фіналі Мельник обрав Марину Кіщук і зустрічався з дівчиною пів року, а після підписав контракт з футбольним клубом іншої країни та покинув Марину наодинці.

Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія

Учасником 6-го сезону став грузинський шоумен, який вкрав серця не тільки учасниць, а ще й всіх дівчат України. Іраклі обрав Олену Лесик. Пара змогла пробути у стосунках 9 місяців, а потім дівчині стало мало уваги та стосунки почали тріщати по швах, а потім і зовсім припинили своє існування між Іраклі та Оленою

Михайло Заливако

Михайло Заливако

11-й холостяк, які і досі дуже популярний у мережі, обрав у фінали Анну Богдан, їх стосунки на проєкті закрутились швидко та бурхливо, а після фіналу пара змогла пронести своє кохання майже рік. Але під час війни Анна заявила, що із Заливако вони більше не пара.

Френсіс Романов

Френсіс Романов

Другий учасник шоу Френсіс – фотограф та наслідник царської династії Романових. Стосунки цього чоловіка протрималися півтора року. Фотограф обрав Олену Рясну та навіть одружився з дівчиною, проте невдовзі пара розлучилася і Френсіс поїхав до Великобританії, а Олена залишилася в Україні.

Нікіта Добринін

Нікіта Добринін

Улюблений телеведучий та шоумен єдиний учасник шоу “Холостяк”, який зміг не тільки побудувати міцні стосунки та одружитися, а ще й народити сина та обвінчатися. Нікіта герой 9-го сезону. Він зробив вибір на користь Даши Квіткової та вже майже три роки пара живе разом та нещодавно вони навіть обвінчалися.

Олександр Топольський

Скоро виходить новий 12-й сезон шоу, де дівчата будуть боротися за серце Олександра Топольського. І що чекає на нового учасника шоу, вся Україна буде спостерігати вже з 3-го вересня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.