У МастерШеф. Битва сезонів приховують службовий роман? Цвігун вдався до ніжних поцілунків прямо в ефірі

Один з найпопулярніших учасників кулінарного шоу МастерШеф. Битва сезонів Олександр Цвігун вразив шанувальників ніжними поцілунками. Усі деталі в статті.

У новому сезоні МастерШеф зібрали найсильніших та найпопулярніших учасників минулих сезонів, які зійшлися у напруженому змаганні і конкурують за звання кращого шеф-кухаря.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів
Олександр Цвігун вдався до ніжних поцілунків

Шанувальники дуже активно підтримують у цьому році Павла Серветника, Білодіда та Олександра Цвігуна, і вважають їх сильнішими учасниками.

Олександр Цвігун вдався до ніжних поцілунків

Олександр Цвігун вдався до ніжних поцілунків

Безперечно головний аргумент у їхньому виборі — це професійність хлопців, але у випадку Олександра Цвігуна присутній і суб’єктивний момент. Юнак володіє прекрасними зовнішніми даними, харизмою і тому безперечно приваблює глядачок.

Нещодавно про це заговорили і в ефірі. На офіційній сторінці програми соціальній мережі Instagram оприлюднили відривок спілкування Олександра з інтерв’юєром, який звичай сидить поза камерою та наводить учасника на думки, який він висловлює для бекстейджу випусків.

І саме в ньому пролунала думка, що Олександр усім подобається. Спочатку Цвігун зніяковів та запитав чому це, але потім все ж таки визнав, що він “симпатичний”, “булочка”, “пончик” і почав ніжно “цілувати повітря”, таким чином проявляючи свою любов до глядача.

Нагадуємо, що минулого випуску з проєкту ніхто не вилетів. Не дивлячись на напружену боротьбу за перемогу та першість, судді прийняли рішення ніколи його не виганяти. Втім, воно цілком справедливе, адже перед цим з шоу пішло аж двоє учасників. Тож кількість випусків залишиться такою самою, і глядачі зможуть насолодитися переглядом їхнього улюбленого шоу сповна.

Схожі статті