52-річний Юрій Горбунов покинув дружину Катю Осадчу та проміняв її на іншу: “Заради майбутнього”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов взяв участь у проведенні концерту та показав співведучу, з якою він працював над заходом. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України багатьом сім’ям довелося прийняти непросте рішення розлучитися. Мова йде про розлуку через евакуацію, адже більшість чоловіків не мали змоги виїхати за кордон.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов покинув дружину Катю Осадчу та проміняв її на іншу

Катерина Осадча забрала двох своїх синів Івана та Данила від Юрія Горбунова і рушила спочатку до батьків, а потім на захід України. Перетинати кордон вона не наважилася, а натомість знайшла для себе важливу роботу — пошук зниклих на війні.

Тим часом Юрій Горбунов вирішив не залишатися з нею, і покинув родину заради заробітку в столиці. Так як він голова сімейства, то прийняв ряд рішень, завдяки яким може фінансово підтримувати Катерину і хлопчиків.

Юрій Горбунов покинув дружину Катю Осадчу та проміняв її на іншу

Нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своєю новою напарницею. Знаменитість провів концерт для дітей України. Його можна було подивитися на всіх каналах, так як захід транслювали у рамках телемарафону.

Свою співведучу Юрій Горбунов не відмітив, але цікаво, що для цієї ролі обрали не Катерину Осадчу, яка часто складає зі своїм чоловіком ідеальний телевізійний тандем, а іншу теледіву. І хоча вона не настільки знаменита, як її конкурентка, варто відмітити, що виглядає та виконує свою роботу вона прекрасно.

Для виходу на сцену жінка обрала повністю червоний костюм, який ідеально підкреслював її фарфоровий колір шкіри та світле волосся. Також телеведуча може похизуватися голлівудською посмішкою, яка гідна червоних доріжок не тільки Києва, але і Лос-Анджелесу.

Схожі статті