Андрія Данилка та Інну Білоконь помітили у телефонній будці: хто порушив романтичну атмосферу знаменитостям?

Популярні артисти Інна Білоконь та Андрій Данилко вже певний час перебувають у Європі. Знаменитості діляться неоднозначними світлинами, які підігрівають цікавість їхніх прихильників до теми роману.

Андрія Данилка та Інну Білоконь неодноразово підозрювали у романі. Зірок часто бачать разом не лише на виступах, а і на світських заходах. Нещодавно стало відомо, що знаменитості вирушили у Європу. Україну артисти полишили не через воєнні обставини, а заради концертів. Тур відбувається на підтримку рідної країни.

Більшість прихильників, які лишаються вдома, пильно стежать за пригодами Сердючки та її мами у ЄС. Щоправда, Андрій став більше ділитися далеко не постановочними світлинами своєї легендарної героїні, а показувати, як він подорожує далекими країнами з Інною. На одній фанати могли бачити, як гуморист неприкрито залицяється до своєї компаньйонки.

Тепер же цю парочку побачили разом у телефонній будці червоного кольору. Данилко показав фото в Інстаграмі, попросивши підписників вгадати, де він знаходиться разом з Білоконь.

Що відомо про роман Андрія Данилка та його сценічної мами?

Вже не перший рік ходять чутки про те, що легендарний артист має стосунки з напарницею. Зірки й самі підігрівають це на публіку: то почнуть обійматися, то тримаються за руки, а колись Андрій і взагалі палко поцілував колегу.

Втім, всі плітки ці знаменитості відкидають. У Інни вже давно є законний чоловік, якому вона подарувала дочку. Дівчина стала просто копією мами з татом та вже переросла обох. Обранець Білоконь веде непублічне життя і дружина його у цьому підтримує.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Андрія Данилка та Інну Білоконь помітили у телефонній будці

У самого ж Данилка родини немає, як і власних дітей.

Нагадаємо, що Андрій не їхав нікуди в евакуацію. Він лишався у Києві, але служити до лав ЗСУ 48-річний артист не пішов. Гуморист вважає, що більше зможе зробити для держави на сцені, аніж зі зброєю у руках. Після того, як росіян вигнали з Київської області, Сердючка давала концерт у Київському метрополітені.

Схожі статті