Екс-холостячка Ксенія Мішина пустилася берега та показала те, що раніше тільки Еллерт бачив у спальні

Відома українська акторка Ксенія Мішина сколихнула мережу раптовою фотографією, на якій вона повністю показала свою фігуру. Усі деталі в нашій статті.

Ксенія Мішина намагається бути відвертою зі своєю публікою. Артистка ділиться різноманітними способами зберегти свою красу, посилити жіночність, знайти щастя, стати володарем ідеального психічного здоров’я. Знаменитість пропагує вегетаріанство, медитації, а також багато інших речей, які допомагають багатьом людям знайти себе.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала свою фігуру у всій красі

Ксенія Мішина терер зустрічається з військовим
Ксенія Мішина показала те, що раніше призначалося тільки Еллерту

Звісно, коли такі речі радить зірка, послідовників у здорового образу життя стає набагато більше, адже фанати мріють досягти схожого результату. Варто відмітити, що на цей шлях Ксенія змогла поставити із свого колишнього обранця Олександра Еллерта, який до цього ЗОЖ всерйоз не сприймав.

Зараз же шанувальники мають можливість спостерігати за тим, як гуморист, перебуваючи у тривалій розлуці з екс-коханою продовжує медитувати.

Варто відмітити, що і Ксенія Мішина дарма часу не гає. Зірка займається не тільки духовними практиками, але і спортом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram колаж з фотографій, на яких показала, як приводить себе у хорошу фізичну форму, і навіть показала себе у ведьми незвичайному форматі.

Ксенія Мішина пустилася берега та показала те, що раніше призначалося тільки Еллерту

Але це не вперше, коли Ксенія вражає публіку подібними фотографіями. Раніше акторці діставалося за невдалі пляжні знімки, на яких Мішина показувала набагато більше, ніж прийнято. А після Тонне критики зірка виходила на діалог зі своїми шанувальниками та пояснювала, що не дивлячись на різні погляди, вона має право робити все, що їй заманеться (у контексті формату зйомки), з чим дуже важко посперечатися.

Схожі статті