З ким Олег Винник міг би оженити сина: найскромніші зіркові діти Єфросініної, Горової, Таран та інших зірок

Хто з дітей українських знаменитостей не піддався зірковій хворобі та має бездоганну репутацію? Дівчата — наречені на виданні, а хлопці — завидні женихи. 

Особисте життя зірок українського шоу-бізнесу не зовсім то й особисте. За всім, що відбувається у знаменитих родинах пильно слідкують фанати. Артисти доволі часто бувають замішані у суперечках чи скандальних історіях. Діти зірок також не дають розслабитися публіці та можуть викинути щось бунтарське. Але буває й навпаки. Попри популярність своїх батьків, діти намагаються триматись якомога далі від об’єктивів камер та скандальних історій. Хто зі спадкоємців знаменитостей має репутацію тихоні?

Нана Єфросініна

Як виглядають чоловік та діти Маші Єфросініної
Найскромніші зіркові діти

Прізвище цієї дівчини каже само за себе. Нана — донька відомої української телеведучої, Маші Єфросініної. Спадкоємиця знаменитості вже доросла, 18-річна леді. Юна дівчина не хоче розділяти популярність своєї матері, не з’являється на публічних зібраннях чи інтерв’ю та взагалі намагається повністю приховатись від зайвої уваги.

Василіна Доманська

Лідія Таран з дочкою
Найскромніші зіркові діти

15-річна донька знаменитого ведучого Андрія Доманського та Лідії Таран дуже схожа на свого зіркового батька. Але, переважно, тільки зовнішністю. Якщо телеведучий завжди хвилював фанатів ошелешуючими життєвими історіями, Василіна навпаки уникає скандалів та публічності.

Аліса Полякова

Оля Полякова на тлі чуток про розлучення зняла обручку
Найскромніші зіркові діти

Молодша донька поп-діви Олі Полякової своїм характером суттєво відрізняється від своєї старшої сестри Маші. У час, поки Марія провокує підписників то відвертими знімками, то скандальними історіями, Аліса ще не веде активно соціальні мережі та навчається у Британській школі закритого типу.

Наталія Горова

Потап та Ірина Горова з дітьми
Найскромніші зіркові діти

Єдина дочка відомої української продюсерки Ірини Горової. На відміну від зіркової мами, дівчина ніколи не прагнула уваги глядачів та ЗМІ. Наталія росла не проблемною дитиною і лише нещодавно ошелешила фанатів новиною про своє одруження з мусульманином.

Варто зазначити, що не тільки дівчата можуть мати бездоганну репутацію. Веніамін Огір, син співачки Тіни Кароль, також не заплямив своє ім’я, хоча хлопець зараз перебуває у стані перехідного віку, коли хочеться не відставати від одноліток. Юнак займався волонтерством на початку війни, а зараз навчається у Великій Британії. Син відомого репера та продюсера, Олексія Потапенка також асоціюється у публіки, як вихований та освічений хлопець. 13-річний Андрій Потапенко займається спортом, вчить іноземні мови та здобуває освіту в елітній столичній гімназії. На доброму слуху також син Олега Винника, який проживає у Німеччині. Хлопець, на ім’я Юліан, майстер спорту з плавання та не веде публічне життя.

Схожі статті