Тіна Кароль вразила зізнанням про своє дитинство, яке заважає їй бути щасливою: “Деспотичне виховання”

Тіна Кароль одна з тих артисток, які ретельно намагаються тримати свої проблеми при собі та не виставляти це на публіку. Кароль тримає чітку грань між особистим та публічним. І лише нещодавно поп-діва зізналась, що росла у деспотичній родині.

Сильна та незламна – це про Кароль. Вона ніколи не показує своїх сліз, плакати на камеру Тіна може лише від творчості, своєї чи своїх колег. А от так, щоб проговорити свої емоції та заплакати від цього, співачка не може. Навіть колись Тіна говорила в інтерв’ю, що коли їй погано, вона нікому не жаліється, справляється сама зі своїм болем, який багато років носить всередині себе та лікується творчістю.

Напевно пісні Кароль, можна назвати криком душі, тільки потрібно вслухатись у слова та зрозуміти їх справжній сенс та посил. Насправді Тіну не дарма вважають прикладом для жінок і багато хто з молодих дівчат хочуть бути схожою на співачку і не через її зірковість, а саме через внутрішні якості, якими володіє Тіна.

Тіна Кароль розповіла про нелегке дитинство
Тіна Кароль розповіла про нелегке дитинство

Чомусь всі завжди вважали, що популярні особистості автоматично є щасливими, але це не так. Кожна людина носить в собі незагоєні рани з минулого. І Тіна Кароль не виключення, просто вона не звикла говорити про це.

Але у своєму телеграм-каналі зірка вразила зізнанням, про деспотичне дитинство, яке досі заважає їй бути щасливою жінкою. Як завжди, Тіна не стала розповідати всіх подробиць, але її слова звучали так:

“Я працюю над собою! Причина – деспотичне виховання. Така була парадигма в той час. Це зломлює на корінні. Сьогодні, щоб зруйнувати ці капкани у свідомості, потрібно багато переосмислювати”.

З цих слів зрозуміло, що дитинство Кароль не було райдужним, час був складний, люди інші, більш жорсткі, тому проскакували деспотичні моменти у вихованні. Звісно це впливає на розвиток особистості та багато чого пригнічує і з цим справді потрібно багато працювати. Всі наші дорослі комплекси або сумніви йдуть з дитинства, просто не всі це розуміють і закопують себе ще більше – це велика помилка. І, як бачимо, Тіна Кароль досі працює над собою та намагається позбутися наслідків деспотичного виховання.

Схожі статті