Сергій Бабкін вперше показав, чим зараз займається за кордоном: “Слів замало, щоб описати”

Український співак Сергій Бабкін, який нині знаходиться в Польщі, вперше за 7 місяців війни в Україні розповів, чим саме він займається за кордоном та яким чином допомагає Україні.

Соліст гурту 5’nizza Сергій Бабкін з самого початку російського вторгнення разом зі своєю дружиною та трьома неповнолітніми дітьми поїхав за кордон, а саме у Польщу.

Сім’я Бабкіна все життя жила у Харкові, який з самого ранку 24-го лютого піддається атакам російскої зброї. Саме тому, Сергій з дружиною прийняли рішення поїхати одразу, заради небезпеки своїх маленьких дітей.

Довгий час, артист не розповідав, чим саме він займається у Польщі та яким чином допомагає Україні та ЗСУ. Але шанувальники могли здогадатися, що співак виступає на благодійних концертах гурту та влаштовує сольні концерти. Але про свою закордонну творчу діяльність артист замовчував.

Насправді ж так і є, співак дає концерти вже протягом декількох місяців і не тільки у Польщі, а ще й по всій Європі. Інколи з гуртом, інколи сольно. Але весь цей час Бабкін не сидів на місці, а заробляв гроші на поміч Україні. Адже в артиста та його родини, війна – це болюча тема, особливо те, що відбувається у Харкові.

На днях Сергій виклав дуже емоційний пост у соціальну мережу instagram, де й розповів про свої концерти та виступи у містах Польщі. Концерт на цей раз був із гуртом 5’nizza. Артист зазначив, що це були дуже щирі та емоційні концерти та подякував полякам за таку теплу зустріч та організацію.

“Слів замало щоб описати, але я дякую хлопцям з гурту 5’nizza, які всі 7 місяців волонтерили у Харкові та нарешті змогли вирватись, щоб зіграти концерти”

Також, Бабкін відмітив, що приблизно 70% глядачів на концертах, які відбулися у Кракові, Варшаві та Вроцлаві, були саме поляки. І це артиста вразило до самого серця. А знаючи, яка чутлива людина Сергій, не важко це уявити.

Схожі статті