Переможниця Холостяка-11 Богдан сухо привітала Заливако з днем народження: все, що хотіла сказати, вже сказала

Переможниця популярного українського проєкту "Холостяк" Анна Богдан вразила сухим та холодним привітанням з днем народження до свого коханого Михайла Заливако.

Знаменитий харківський бізнесмен Михайло Заливако минулого року став одинадцятим холостяком, якому таки вдалося знайти кохання на проєкті. Чоловік обрав Анну Богдан, з якою, імовірно, досі знаходиться в стосунках.

Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому
Анна Богдан сухо привітала Заливако з днем народження

Не дивлячись на нещодавню кризу, яка сталася між молодими людьми, вони продовжують бути разом. Та здається, що пара все ж таки втратила гарячу прихильність одне до одного.

Анна Богдан вразила привітанням з днем народження до Михайла Заливако

Якщо раніше Анна та Михайло постійно тішили своїх фанатів різноманітними кадрами, які випромінювали романтику, кохання та навіть пристрасть, то тепер подібних кадрів на їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram стає все менше.

29 вересня бізнесмен святкує свій день народження, і в цей особливий для нього момент, Анна Богдан здивувала стриманістю та холодністю до свого обранця. Вона зробила невеличке привітання для Михайла у сторіз. І власне, вона привітала бізнесмена з днем народження, заявивши, що все сказала йому особисто.

Анна Богдан сухо привітала Заливако з днем народження

У кадрі екс-холостяк постав у жовтому світшоті з написом “Холостяк”. І склалося навіть враження, що йому не дуже комфортно фотографуватися, хоча це може бути дуже суб’єктивне уявлення.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Анна та Михайло повідомили про те, що прийняли рішення розстатися. Богдан на деякий час опинилася у другій країні, а Михайло почав глузувати з проєкту, у якому брав участь, і навіть зачепив тему неправильного вибору учасниці. І тим не менш, через деякий час стало відомо, що молоді люди все ж таки кохають одне одного. Вся справа в ексклюзивних фотографіях зі Львова, на яких Анна та Михайло попри розставання поводилися, як пара.

Схожі статті