Покрила голову хусткою: Ольга Сумська дуже змінилася після того, як старша донька Паперна полишила сім’ю

Ольга Сумська пережила з 24-го лютого чимало моральних потрясінь, окрім війни. Їй досі пригадують вчинок її старшої дочки, яка навіть слова не промовила про Україну, адже у москві підтримувати Батьківщину для багатьох наших артистів виявилося ризиковою справою.

Зірка телебачення, кіно і театру Ольга Сумська сьогодні, як ніколи стала популярною через війну. Знаменитість завжди палко підтримувала Україну, але хейту уникнути не вдалося. Попри те, що акторка їздила до військових з виступами та перетворила свою сторінку в Інстаграмі на інформаційне поле, де висвітлювала всі події у державі, “зраду” у її долі фанати таки знайшли.

Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом
Покрила голову хусткою: Ольга Сумська дуже змінилася

До пильного ока прихильників припала дочка народної Роксолани, Тоня Паперна. Річ у тім, що наступниця Ольги давно проживає у москві. Після 24-го лютого вона перестала взагалі виходити в інформаційний простір, а тим паче ні слова не сказала про Батьківщину. Звісно, публіка не упускала можливості підколоти цим Сумську.

Дружина Віталія Борисюка відкидала весь негатив, а нині і взагалі не підіймає цієї теми. Зрідка знаменитість ностальгує онлайн по тим часам, коли ніхто не знав, що таке війна та розбрат у родині. Нещодавно зірка показала архівне фото зі зйомок мюзиклу “Вечори на хуторі поблизу Диканьки”, де вона разом з Андрієм Данилко постала в образі такої собі сільської баби, яка вбирається у хустку та шукає собі пригод.

У коментарях фанати засипали Ольгу компліментами:

  • “Обожнюю цей дует. “Ой, шо ти там виділа, а то і виділа, та чим ти там бачила, а тим і бачила”
  • “Ой, обожнюю той ваш дует в фільмі. Андрію здоров’я. Чудові в нас артисти. Та що там! Кращі!”
  • “Класика, яка була на кожен новий рік головною новорічною прикрасою, та ще буде не один рік. Дякуємо вам за цей шедевр”
  • “Кращих дівах в житті не бачив”

Нагадаємо, що Сумська під час війни не виїздила у Європу, а зустріла війну у Києві. Знаменитість вирішила не евакуюватися, а згодом, коли наші захисники змогли вигнати окупантів з столичної області, вона стала їздити із благодійними виступами.

Схожі статті