Відмовилась від фотошопу та процедур краси: Ольга Сумська похизувалась моложавою вродою без макіяжу у 56 років

56-річна акторка Ольга Сумська поділилась фотографією без макіяжу та похизувалась молодістю. Доглянутій зовнішності зірки можуть позаздрити навіть молоді дівчата.

Ольга Сумська стала відомою актрисою театру та кіно ще в радянські часи. Знаменитість залишається популярною і сьогодні, маючи майже мільйону публіку в інстаграмі. В сторіс артистка щодня ділиться подробицями свого повсякденного життя та роботи.

Фанати, зазвичай, звикли бачити свою улюбленицю зі сценічним гримом або декоративним макіяжем. Сьогодні Ольга побалувала своїх підписників незвичним фото, без косметики та фільтрів.

Ольга Сумська похизувалась моложавою вродою

Варто звернути увагу, що зірка у свої 56 років має чудовий вигляд навіть без мейкапу та не переборщує з ін’єкціями краси. Ольга не намагається приховати вікові зміни на своєму обличчі та адекватно сприймає себе зі зморшками та пігментними плямками. Але ці особливості не тільки не псують вроду артистки, а й надають шарму та родзинки. Деякі знаменитості, які набагато років молодші за Сумську, занадто захоплюються ін’єкціями ботоксу або інших омолоджуючих  препаратів, прагнучи позбавитись будь-яких зморшків та “заморозити” обличчя. Ольга напроти, обирає природну красу та може дати фору молодим артисткам.

Що відомо про життя Ольги Сумської?

Анна Сумська (праворуч)
Ольга Сумська похизувалась моложавою вродою

Ольга народилась на Львівщині, у сім’ї театральних акторів. Після завершення інституту імені Карпенка Карого у 1987 році, Сумська почала працювати у театрі та підкорювати публіку своїм талантом до сценічної гри та перевтілень.

Здібності артистки помічали й кінорежисери та запрошували пані Ольгу грати й у кіно. За роки своєї діяльності зірка зіграла понад 30 ролей у різних кінокартинах. Спробувала себе акторка й у ролі телеведучої. С 1997 по 2008 рік знаменитість була ведучою проєкту “Імперія кіно” на каналі “1+1”, а пізніше презентувала програму “Ранок з “Інтером”.

Особисте життя Ольга Сумська не виставляє на загальний огляд, але відомо, що зірка була одружена двічі та від кожного шлюбу має доньку. Старша донька зараз проживає на території рф, через що українська акторка часто отримує шквали хейту та критики.

Нагадаємо, що Ольга Сумська має звання народної та заслуженої артистки України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.