Наталія Могилевська відгуляла гучне весілля та показала розкішного нареченого: бородатий і лисий, як Влад

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська так і не потішила своїх фанатів весіллям, але сама змогла принести щастя багатьом молодятам.

Наталія Могилевська, як і безліч її колег користується великою популярністю на корпоративах, а особливо весіллях. За нескромну плату, артистка здатна доповнити свято кохання неймовірним чином. Втім, і Наталія Могилевська інколи має можливість насолодитися романтичною атмосферою, не беручи у її створенні безпосередню участь.

Наталія Могилевська відгуляла гучне весілля

Чотири роки тому Настя Каменських та Потап сколихнули мережу серією знімків з власного весілля, яке було організовано в київському лісі.

Весілля Насті Каменських і Потапа
Наталія Могилевська відгуляла гучне весілля

На той момент шанувальники були просто шоковані правдою — продюсер та його колишня підопічна вже знаходяться у шлюбі. Свято було зігране на широку ногу: серед гостей були Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Катерина Осадча, Андрій Данилко, Оля Полякова, а також Наталія Могилевська.

Тіна Кароль та Андрій Данилко навіть виступали, але більшість зіркових гостей обійшлися простим святкуванням.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Наталія Могилевська відгуляла гучне весілля

Варто відзначити, що згодом стало відомо про те, що Настя Каменських та Потап на момент організації даного свята були вже декілька років одружені. Справжнє весілля пари було зіграна у Лас-Вегасі, цілком таємно та скромно. У Насті Каменських навіть не було розкішної сукні: вона вийшла заміж у простому білому сарафані.

Втім, усі свої річниці вона вирішила святкувати, як справжнє весілля. Хіба що через війну та пандемію її плани були порушені. Ще більш дивовижним залишається той факт, що безліч знаменитостей знали про те, що Настя Каменських та Потап насправді одружені, і тим не менш, жодним чином не видали їхнього секрету на телебаченні і на концертах.

Схожі статті