Не витримав навіть партнер Фреймут по “Танцях з зірками”: сказав все, що думає про манірну телеведучу

Муки телеведучої Ольги Фреймут на паркеті закінчилися: вона покинула шоу «Танці з зірками» на десятому прямому ефірі.

Відома телеведуча і любителька етикету Ольга Фреймут «прославилася» на всю країну конфліктами на проєкті «Танці з зірками». У 8 випуску популярного танцювального шоу великого хисту до танців вона не показала. Фреймут весь час критикували за скутість на паркеті і відсутність грації, часто занадто гостро.

На десятому прямому ефірі “Танців з зірками” паркет таки покинула Ольга Фреймут і її партнер Ілля Падзина.

Схоже, Ілля Падзина не був сильно в захваті від своєї партнерки, і нарешті наважився про це щось сказати.

Як відомо, на десятому ефірі учасники шоу обмінювалися партнерами, тому основний танець Ольга Фреймут в образі чорнявої відьми танцювала з Дмитром Дікусаром, а Іллі Падзіні довелося танцювати зі значно молодшою за Фреймут співачкою Юлією Саніною. Ілля під час візиток до номерів натякав, що з Саніною йому танцюється краще, ніж зі скандальною телеведучою.

“Вона набагато технічніша Олі, одна з претенденток на перемогу”, – поділився враженнями Ілля.

Партнер Фреймут у відповідь на провокаційне запитання ведучих шоу про те, з ким йому більше до вподоби танцювати: з Фреймут чи з Саніною, вколов телеведучу.

“Ангел – це завжди ангел. З нею легше”, – сказав він (Юлія Саніна танцювала в образі Ангела).

“Ілля аж розцвів”, “Нарешті Іллі є з ким потанцювати», – написали глядачі шоу.

Дмитро Дікусар ж чесно намагався розкрити потенціал телеведучої, він сказав, що покаже, як може чудово танцювати Фреймут, якщо на неї не тиснути і не обзивати постійно. Однак інші учасники шоу танцювали краще за головного ревізора країни, і її довелося покинути проєкт.

Випадково чи ні, але, під часи танцювального батлу Ілля Падзіна впустив Ольгу під час виконання трюку. Невже вередлива Фреймут настільки йому насолила?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.