Вже не Холостяк: Михайло Заливако після розставання з Анною Богдан вже запрошує дівчат на побачення і танці

Михайло Заливако не довго сумував за Богдан і вже почав запрошувати дівчат на побачення та ще й закордонні. Цікаво, хто нова обраниця Михайла і чи не спосіб це позлити Анну.

Український бізнесмен, який став учасником шоу “Холостяк-11”, поки останній учасник, за історією кохання котрого, спостерігала вся країна, тому особисте життя Михайла і зараз не дає спокою українкам. А ще й влітку Анна та Міша заявили про своє розставання. Ця новина не була радісною для народу, який звик бачити красиву, закохану пару Ані та Михайла протягом року. Але життя непередбачуване.

І тепер, Заливако та Богдан знову знаходяться під пильним наглядом шанувальників, які все ще мають надію, що пара знову возз’єднається і буде разом. Проте Анна вже приймає великі букети від таємних шанувальників, а Михайло ходить на побачення в Мілані.

З
Заливако вже ходить на побачення

Зараз Михайло запускає свій бренд одягу і їздить по різних країнах, нещодавно це була Польща, а зараз Італія. Але якщо у Польщі Михайло гуляв з другом, то зараз його супроводжує симпатична дівчина з собачкою. Спочатку холостяк засвітив лише маленького шпіца, на ім’я Мія. Саме з нею Михайло підписував фотографії з ресторану “На побаченні” та “Дали води – одразу танці пішли”. А от власницю собачки він у ресторані не засвітив.

Д
Дівчина, з якою Михайло ходить на побачення у Мілані

Але як виглядає хазяйка Мії все ж відомо, судячи з instagram сторінки дівчини, її звати Жанна і вона живе в Мілані. Скоріш за все, це добра знайома чи подруга Михайла, а можливо й нова дівчина, бо далі Міша виклав сторіс, де він та Жанна роблять тканеві маски разом, лежачи на дивані.

М
Михайло заливако вже забув Богдан

Тож, поки Михайло знаходиться з дівчиною в Мілані й гарно проводить час, а от ким йому приходиться симпатична Жанна з України, поки  Михайло не розповідає, але залишається лиш слідкувати за історіями холостяка і робити висновки.

Схожі статті