Тоня Матвієнко публічно заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна: “Воно падло так себе поводить”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, що може покласти край її шлюбу. Усі деталі в нашій статті.

Декілька місяців тому в мережі розповзлися чутки про розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Співачка була вимушена спростувати новину публічно, яка виникла через необережність деяких блогерів, що активно обговорювали зміни в особистому житті зірок.

У інтерв’ю Славі Дьоміну Тоня Матвієнко доповнила картину, яка вималювалася на очах її фанатів.

Тоня Матвієнко заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко розповіла правду про розлучення з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна

Так, хоча за словами співачки на даний момент у її шлюбі все в порядку, журналіст поцікавився, що гіпотетично може покласти край їхнім стосункам. Тоня зізналася, що не зможе пробачити зраду, а також поділилася своїми враженнями щодо тих чоловіків, які користуючись ситуацією у війну зраджують жінкам, що евакуйовані разом з дітьми за кордон.

“Коли дружина вимушена була їхати за кордон, і воно себе так, падло поводить, це так жостко”

Також вона зізналася, що самотнім жінкам в евакуації набагато простіше, ніж заміжнім за багатьох причин.

Зазначимо, що Слава Дьомін не втримався і запитав у Матвієнко, чи знає вона про славу яка закріпилася за її чоловіком в Україні. Журналіст заявив, що про Арсена Мірзояна говорять, як про поціновувача красивих жінок. Втім, дружина виконавця заперечила і зізналася, що гадки не мала про такі розмови за їхніми спинами.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко є другою дружиною Арсена Мірзояна і свого часу навіть була його коханкою. У попередньому шлюбі музикант мав двох синів, тому розлучаючись, залишив усе майно екс-дружині. Зі спадкоємицею Ніни Матвієнко у артиста народилася дочка, яку назвали на честь зіркової бабусі.

Схожі статті