Вони пережили своїх дітей: Ольга Сумська, Віктор Павлік та інші зірки, яким болить через втрату найрідніших

Втрата дитини — це найбільший біль, який може уявити собі людина. І втім, від цього горя не застрахований абсолютно ніхто. Хто з зірок поховав своє дитя?

Катерина Кухар

Катерина Кухар через війну планує відмовитися від балету
Українські зірки, які поховали власних дітей

Прима-балерина українського театру Катерина Кухар якось зізналася, що втратила свого первістка. Танцівниця мала народити дівчинку, але пологи пройшли погано, а дитина одразу ж померла. Це було настільки серйозним ударом для зірки, що вона на півроку закрилася в дому та не вставала з ліжка. Вилікувати своє серце вона змогла лиш коли народила дітей від Олександра Стоянова.

Ольга Сумська

Ольга Сумська похизувалась моложавою вродою
Українські зірки, які поховали власних дітей

Ольга Сумська пройшла через схожий досвід, адже вагітною багато працювала і в якийсь момент втратила контроль над ситуацією. Її перша спільна дитина з Віталієм Борисюком пішла на той світ. Коли ж акторка виношувала Ганну Борисюк, була серйозна загроза для вагітності, і зірка була вимушена лягти до лікарні на стаціонар.

Слава Фролова

Слава Фролова вперше показала свого супутника життя
Українські зірки, які поховали власних дітей

Маленька дочка Слави Фролової померла через порок серця. Для знаменитості це дуже болючий досвід, про який вона воліла не розповідати публіці, але зробила це заради суспільства. Телеведуча хотіла донести іншим, наскільки важливо мати в країні спеціалістів, які можуть врятувати маленьке життя, що здатне піти на той світ за лічені дні.

Віктор Павлік

Віктор Павлік та його син Павло
Українські зірки, які поховали власних дітей

Декілька років тому Віктор Франкович пережив велику трагедію. Його молодший син Павло боровся за життя з саркомою, і на превеликий жаль, поклав кінець лікуванню, втомившись від виснажливої боротьби. Хлопець пересувався на інвалідному візку і не хотів, щоб про його горе говорили публічно. Але на той момент родина Віктора Франковича вже була оточена скандалами і привертала увагу у зв’язку з його стосунками зі своїм концертним директором.

Ада Роговцева

Ада Роговцева не сидить склавши руки
Українські зірки, які поховали власних дітей 

2012 року Ада Роговцева поховала свого дорослого сина. Чоловік важко хворів, і цей діагноз став для нього фатальним. Зірка досі не може прийти до тями, як і будь-яка любляча матір, яка втратила своє чадо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.