Ігор Кондратюк публічно оцінив Тіну Кароль та вразив ставленням до поп-діви: “Не збере Палац України”

Ігор Кондратюк вперше публічно розповів про те, яке враження на нього справила Тіна Кароль на початку своєї кар'єри і за якими критеріями він її оцінив.

Широка аудиторія познайомилася з майбутньою суперзіркою Тіною Кароль завдяки програмі “Караоке на майдані”, яке вів Ігор Кондратюк. Згодом співачка випустила свій найперший кліп під назвою “Выше облаков”, і підкорила ним глядачів.

Ігор Кондратюк вразив ставленням до Тіни Кароль. Співачка на початку своєї кар’єри

На роботу, яку виконала артистка звернули увагу абсолютно усі, і Тіна Кароль цей шанс не проґавила, а використала максимально.

Ігор Кондратюк вразив ставленням до Тіни Кароль

З тих пір пройшло багато років, але деякі питання з досі залишаються відкритими. Наприклад, як Ігор Кондратюк, будучи продюсером з досвідом, не захотів, щоб Тіна Кароль стала його підопічною. Хіба він не міг передбачити блискучої кар’єри, яка чекала на Тетяну Ліберман?

Тіна Кароль замріяна та при надії
Ігор Кондратюк вразив ставленням до Тіни Кароль

Нещодавно зірка прийшов на інтерв’ю до Раміни Есхакзай, в якому розповів про свої перші враження від вокальних талантів Тіни Кароль. Власне кажучи, Ігор поставився до артистки дуже спокійно, і не міг пророкувати їй шаленого успіху.

Втім, її навички та бажання працювати він оцінив достойно. Про це він розповів журналістці під час обговорення досвіду роботи з такими передовими артистами, як Наталія Могилевська та Тіна Кароль.

“Чорний питав мене – ну як тобі? Я говорю: “Ну цікава дівчина, цікава інтонація в голосі”. Він теж певний час сумнівався. Усі продюсери сумніваються, доки артист не заробить перший мільйон чи не збере Палац України”, – розповідає Кондратюк.

Нагадуємо, що у цьому ж інтерв’ю Ігор Кондратюк розповів про те, що Віталій Козловський досі не віддав йому борг. Згідно постанови суду співак мав виплатити колишньому продюсеру 300 тисяч доларів.

Схожі статті