“Сказали двійня! Ура!”: 47-річна Наталія Могилевська показала округлий живіт за кулісами і вразила новиною

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та спричинила чутки щодо майбутнього поповнення в її родині. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Відомій українській співачці Наталії Могилевській скоро виповниться 50 років. Втім, за довге життя та успішну кар’єру артистка так жодного разу і не стала матір’ю.

Наталя Могилевська
Наталія Могилевська показала округлий живіт

Вона не приховує того факту, що мріє народити дитину. І тим не менш, це виявилося для неї не так просто.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Не сприяє поповненню в родині і відсутність чоловіка, якому Наталія Могилевська могла б повністю довіритися. Саме тому зірка і не наважувалася на усиновлення. Неодноразово співачка говорила про те, що в неї немає повної сім’ї, яку вона могла би дати прийомній дитині.

Втім, нещодавно фанати артистки запідозрили, що незабаром вони будуть її вітати з народженням первістка.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Так, Наталя Могилевська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке було відзняти за кулісами перед концертом. У кадрі помітно, що у співачки доволі великий живіт, який можна побачити неозброєним оком. Також у галереї артистки в її мікроблозі багато інших відео, на яких Наталія також декілька разів засвітила свою нову фігуру.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Шанувальники здебільшого дуже тішаться новому стану Наталії, адже впевнені, що вона виношує дитя. Дехто ставиться до цих пліток зі скептицизмом і підозрює, що Могилевська могла просто набрати зайвої ваги.

Нагадуємо, раніше артистка повідомляла про те, що в її родині з’явився новий малюк. Мова йде про племінника Наталі Могилевської, який народився у Франції. Співачка особисто посприяла тому, щоб її сестра опинилася у європейському пологовому і народила не під свист ракет.

У Францію її з сестрою повіз новий обранець, тож народжувати дитя Наталії Могилевській тепер є від кого.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.