Вагітна Світлана Лобода ошелешила знімками, на яких засвітила круглий животик: хто стане батьком?

Світлана Лобода українська співачка, яка сьогодні в історіях у instagram засвітила великий вагітний животик, вже з останніх місяців цього особливого для кожної жінки періода.

Звісно, побачивши такі фотографії, можна подумати, що Світлана дійсно вагітна і це вже було б втретє. Оскільки двоє дівчат Лобода вже має, старшу доньку Євангеліну, якій зараз вже 11 років та зовсім маленьку доньку. З якою Світлана часто викладає милі фотографії у соціальну мережу instagram, але сьогоднішні кадри дійсно здивували шанувальників артистки та змусили замислитись нові це фотокартки, чи архівні.

Але є одна деталь, яка точно каже про те, що фотографії архівні. Річ в тому, що вагітна Лобода постала у кадрі з підрослою дівчинкою, яку тримає за руку і це її старша донька Євангеліна, яка тоді ще була маленькою. Тому думки з приводу третьої вагітності зірки, можна сміливо спростувати.

С
Світлана Лобода засвітила округлий животик

Також слід нагадати, що Світлана тривалий час жила в росії, тому що обрала цю агресивну країну для будування кар’єри співачки. Жінка вважала, що саме там можна стати більш популярною та заробляти більше, ніж в Україні. І навіть коли росія жорстоко напала на територію України, Лобода обрала шлях мовчання, але оговталась та після того, як почали руйнувати Ірпінь – це рідне місто артистки, почала виправдовувати себе перед українськими колегами, та народом.

І вже понад три місяці Світлана відкрила в Україні центр психологічної допомоги для тих, хто постраждав від війни. А також цей центр надає матеріальну допомогу тим, хто цього потребує.Тож, таким чином співачка вирішила відмити своє ім’я і це насправді добре, що артистка хоче і має змогу допомогти українцям та своїм близьким у такі важкі часи.

Тому, третя вагітність, поки що у плани Світлани не входить. Спочатку потрібно виростити двох донечок, а потім вже, можливо замислюватися про третього малюка і дарувати йому ще більше любові та тепла вже у мирному світі.

Схожі статті