Як зіркові пари змогли подолати кризу в стосунках: Добринін, Кривошапко та інші зірки розповіли, що пережили

Дуже часто закохані пари переживають конфліктні ситуації і іноді вони бувають настільки важкими, що або доводиться звертатися до психолога, або розходитись і не псувати один одному життя. Такі ситуації відбувалися й у зіркових пар.

Над стосунками потрібно працювати обом – це факт. Але не завжди вдається підлаштуватися під свого партнера і тоді з’являються проблеми. Звісно все можна вирішити, пробачити, проговорити, але тільки тоді, коли це дійсно потрібно обом і не на словах. Такі ситуації на кожному кроці, тому ми вирішили розповісти й про зіркові кризи в стосунках.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Нікіта і Даша Добриніни
Нікіта і Даша Добриніни

Перша і єдина пара, яка змогла стосунки з проєкту “Холостяк”, перетворити у шлюб. У Даші з Нікітою є маленький син Лев, якому молоді батьки приділяють багато уваги й намагаються дати йому все найкраще. Але ідеальні стосунки, це картинка. Тому молодята не приховували свої реальні відносини. У них буває недомовленість, сварки, капризи, непорозуміння і це нормально.

Але був і дуже важкий період, коли родина Добриніних відвідувала сеанси психолога, щоб порозумітися і вирішити свої постійні сварки. Зараз Даша і Нікіта знову перебувають в гармонійних стосунках, але розуміють, що криза може повторитись і доведеться знову звертатися до спеціалістів.

Олександр Кривошапко з новою дружиною Марією

Олександр Кривошапко і Марія
Олександр Кривошапко і Марія

Співак нещодавно одружився з молодою обраницею, яка займається косметологією. Відомо, що пара до одруження буда разом понад рік і пережила багато різних ситуацій, в тому числі й кризу у стосунках. Конкретно що було між молодятами, Олександр не розповсюджує, але зазначив, що вони була на грані розставання.

Слід зазначити, що у попередньому шлюбі зі зрадницею Тетяною Денисової, Кривошапко не зміг подолати кризу і пара розлучилася дуже гучно.

MamaRika та Сергій

Еріка та Сергій
Еріка та Сергій

Еріка вже багато років заміжня жінка, проте це не означає, що у її родині немає проблем. Артистка разом зі своїм чоловіком також була на грані розриву. Причиною слугували складнощі всередині Анастасії й непорозуміння зі сторони її чоловіка Сергія. Пара часто сварилася і ніяк не могла дійти до спільної думки у багатьох питаннях. Тому й були складнощі, але все в минулому і зараз Еріка з чоловіком намагаються вирішити інші сімейні проблеми, але вже разом.

Схожі статті