Дружина Віктора Павліка стала у профіль на камеру та засвітила повністю животик: що відомо про поповнення

Трохи більше року тому у подружжя Віктора Павліка і Катерини Репяхової сталося у родині поповнення. Маленький Михайлик став четвертою дитиною для співака, а для його обраниці — першою. Та нещодавно зірка Інстаграму показала нову світлину, де засвітила животик.

Багатьом подружжям на весіллі часто бажають: “Діточок, як на небі зірочок”. Дійсно, карапузи — справжня відрада для кожної родини, а для сім’ї Віктора Павліка синок Михайлик став і натхненням, і у такому крихітному віці підтримкою для батьків.

Річ у тім, що хлопчик народився за рік по тому, як його зірковий татко втратив дорослу дитину. Павло Павлік був третім наступником свого батька, який так і не зміг побороти хворобу. Музикант був у відчаї, але Всевишній дав йому можливість відчути ще раз у житті віддану любов та поняньчити крихітку на руках.

Вагітність його четвертої обраниці Каті Репяхової була осмисленою і бажаною. Проте, зачати малюка одразу не вдалося. Пара не розчарувалася у диві та пробувала ще.

Нині маленький синочок знаменитості разом зі своєю популярною матусею — закордоном. Він гостює в Ізраїлі у родичів неньки. Втім, схоже, дружина Віктора на щось таки натякає. Вона стала у профіль та засвітила ледь помітний животик у топіку:

“3 століття до н.е. Доторкнулась до минулого…”, — написала знаменитість під фото з екскурсії.

У коментарях дружину Павліка просто засипали компліментами.

Чи планує Катерина Репяхова народити вдруге?

Перша вагітність для дівчини була справжнім випробуванням, адже абсолютно все було їй в новинку. Втім, Репяхова, як відповідальна матуся дуже дбала про себе та малюка у животику. Пологи проходили в одній з найкращих клінік Києва, а маленьке янголятко Михайлик одразу поїхав до затишної оселі, яку готували мама з татом.

Дружина Віктора Павліка стала у профіль на камеру та засвітила повністю животик

Втім, дружина співака не відхрещується і від того, що може стати мамою і для другої дитинки. У відповідь на питання прихильників про розлучення з Віктором, вона відповіла, що мало того, що не збирається лишати обранця, так ще й планують поповнити сім’ю дівчинкою.

Нагадаємо, що більше інформації про цю родину ви знайдете у відео наших партнерів “Одна минута”:

spot_img

Схожі статті