Незаміжня Леся Нікітюк розповіла, коли нарешті вдягне обручку: пропозицію руки і серця робив не Сергій Притула

Леся Нікітюк нарешті повідомила, коли збирається попрощатися з холостяцьким життям та вбратися у весільну сукню. Дізнайтесь, хто стане нареченим ведучої?

Ведуча Леся Нікітюк, у свої 34 роки, залишається однією з завидних наречених українського шоу-бізнесу. Участь у тревел-шоу “Орел та Решка” відкрили перед молодою артисткою двері до шаленої популярності. Лесю почали запрошувати на телепередачі, як у ролі ведучої, так і у якості учасниці. Знаменитість притягує своєю відкритістю та товариськістю, але подробиці свого особистого життя тримає у таємниці.

Попри зацікавленість фанатів, Нікітюк не викладає фотографії з бойфрендами у соціальні мережі та віджартовується від усіх питань стосовно її відносин з чоловіками. У 2017 році мережу таки сколихнула новина, що Леся виходить заміж. Проте гучного весілля не склалося, а через два роки стало відомо, що його не буде взагалі.

Вже не один рік мережею гуляють плітки, що знаменита ведуча має роман зі своїм колегою, Сергієм Притулою. Зірки разом ведуть на “Новому каналі” гумористичну передачу “Хто зверху?”. Ідеальний тандем створився між Сергієм та Лесею за цей час. Артисти відверто жартують, розуміють один одного з пів слова та попри те, що Притула має дружину та сина, колеги усміхнено фліртують перед об’єктивами камер. Все це не могло пройти повз пильні погляди шанувальників, тому фанати почали підозрювати, що зірок об’єднують не лише професійні та дружні відносини. Але ведучий, як зразковий батько та вірний чоловік, завжди спростував ці чутки.

Леся Нікітюк зізналась про стосунки з Притулою
Незаміжня Леся Нікітюк розповіла, коли нарешті вдягне обручку

Леся завжди ставиться до життя з гумором та не соромиться пожартувати навіть з приводу свого незаміжня. Нещодавно зірка виклала у ТікТоці відео гумористичного характеру, яке підписала: “Часто запитують, коли я вийду заміж…”. Підписникам Нікітюк подобаються її комедійні відеопублікації, але вони сподіваються, що незабаром їх улюблениця дійсно вдягне весільну сукню та піде до вівтаря з коханим чоловіком.

Незаміжня Леся Нікітюк розповіла, коли нарешті вдягне обручку

Нагадаємо, що Леся Нікітюк була ведучою проєкту “Орел та Решка” у парі з Регіною Тодоренко, яка досі намагається уникати будь-яких тем стосовно війни в Україні.

Схожі статті