Спливло інтерв’ю дочки-затворниці Наталії Сумської: Дарина Мамай вразила побожністю і розкрила, чим займається

Минулого року Наталія Сумська вразила всіх новиною про те, що її дочка перестала займатися кар'єрою та стала домосідкою. Нещодавно у мережі спливло інтерв'ю Дарини Мамай-Сумської, яке може дати підказку, що нині робить наступниця акторки.

Історія материнства Наталії Сумської — це ліричний шлях справжньої люблячої матері, яка у складну годину стала всім для своєї дочки. Минулого року акторка розповідала, що її наступниця геть змінила світогляд та стала вести непублічне життя. Виявилося, що зірка допомагає своїй дитині і фінансово. Та знаменитість не скаржиться, але шкодує, що талант пропадає.

Наталія Сумська розповіла про свою дочку
Спливло інтерв’ю дочки-затворниці Наталії Сумської

Чому Дарина Мамай-Сумська вирішила піти зі сцени?

Відомо, що у життя молодої актриси сталася велика трагедія. Вона у дуже молодому віці втратила свого коханого чоловіка. Все, що лишилося від обранця — це маленька донечка, яку подружжя мріяло виростити разом. Це підкосило Дарину і більше потенційна знаменитість вже не повернулася ні на сцену, ні у кіно. Всі бачили її талант та перспективу, але доля розпорядилася інакше.

Про що розповіла Дарина в інтерв’ю?

У нинішні часи вже неможливо стати інкогніто, адже всі ми лишаємо так чи інакше цифровий слід у мережі. Дочка Наталії Сумської до своєї втрати багато брала участь у різних заходах, а ще починала присвячувати себе благодійності. 13 років тому вона повідала журналістам про те, що ж її надихає та мотивує розвиватися у цій сфері. Виявляється, Дарина завжди мріяла цим займатися та не знала, коли до неї прийде така можливість. А ще вона просто сяяла, розповідаючи про команду:

“Велика родина… Це всі люди спеціально обрані, так би мовити, церквою греко-католицькою… Зібралися саме ті люди, які можуть подарувати світло і тепло”

Та зараз не відомо, чи продовжує спілкуватися з колишніми колегами Мамай-Сумська та чи повернулася назад до улюбленої справи.

Нагадаємо, що у Дарини є брат по матері В’ячеслав Хостікоєв, який активно знімається у кіно та вже грає провідні ролі.

Схожі статті