Андрій Данилко показав, як відгуляв весілля і засвітив наречену: мама Сердючки Білоконь засяяла від щастя

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу кадрами з розкішного весілля, яке було зіграно рік тому. Усі деталі в нашій статті.

Навколо особистого життя Андрія Данилка десятиріччями ходили найнеймовірніші чутки. І тим не менш, пресі досі невідомо, чи була у зірки насправді колись дружина, чи є в нього діти і кого насправді кохає артист.

Не так давно виконавець розповів, що ніколи не був одруженим та багато разів намагався створити сім’ю. Але невдачі привели його до думки, що він і надалі буде залишатися самотнім.

Андрій Данилко показав, як відгуляв весілля

Як сьогодні виглядає будинок Андрія Данилка в центрі столиці
Андрій Данилко показав, як відгуляв весілля

Однак, шанувальники не полишають надію, що насправді зірка просто приховує своє щастя від сторонніх очей. Варто відмітити, співак неодноразово говорив про весілля своєї мрії.

Мовляв, хотів би зробити його тематичним і дуже простим. Зважаючи на той факт, що Андрій вже багато разів побував на різного роду торжествах, адже постійно виступає на корпоративах, у нього було вдосталь часу та досвіду, щоб зробити необхідні для себе висновки.

Ба більше, зірка гуляв на самих розкішних та дорогих весіллях України. Наприклад, не так давно українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера. На торжестві, яке пара влаштувала у Києві, виступав і Андрій Данилко. Свято було настільки гучним та дорогим, що ЗМІ про нього писали увесь сезон.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля

Однак, кадрів зі свята на особистій сторінці Андрія соціальній мережі Instagram так і не з’явилося. Данилко зазвичай не ділиться жодними деталями з корпоративів, на яких перебуває у якості виконавця. Замість нього це зробили гості Іванни.

Необхідно зазначити, що на приватних замовленнях зірку завжди супроводжує його сценічна мама Інна Білоконь та увесь колектив, який гарантує гостям прекрасний настрій впродовж вечора.

Схожі статті