Юрій Горбунов вперше розповів, як почалися його стосунки з Катериною Осадчою: “Підвозив Катю додому”

Юрій Горбунов вперше розповів, як насправді почались стосунки між ним та Катериною Осадчою, яка нині є його дружиною та мамою спільних дітей.

Взагалі зіркове подружжя не дуже полюбляє обговорювати своє особисте життя, але іноді роблять виключення. До речі цікаво, що Катерина за професією сама завжди випитує подробиці з життя інших зірок, а от про своє мовчить і не дуже охоче ділиться сімейними історіями та історією зародження кохання з Юрієм Горбуновим.

Насправді ж все почалося банально, вони стали колегами на шоу “Голос країни”. Звісно, що подружжя було знайоме й до цього, але так близько спілкуватися їм не доводилось, тому, зблизив та відкрив колег один для одного по-новому, саме це талант-шоу.

Юрій Горбунов розказав, як почалися стосунки з Осадчею
Юрій Горбунов розказав, як почалися стосунки з Осадчею

В одному з інтерв’ю Юрій пригадав як почалися їх стосунки, щоправда, його версія трохи відрізняється від версії Каті, адже кожен впевнений, що саме він зробив перший крок на зустріч і дав зелене світло стосункам, які у подружжя є зараз.

До того ж ходили чутки ніби-то Юра вкрав Катю у колишнього чоловіка, та насправді ж Осадча розлучилась з колишнім багато років тому і зовсім не через Горбунова, а через те, що її погляди на життя сильно відрізнялись від поглядів чоловіка.

Отже, Горбунов зізнався, що все почалось з того, що він почав завозити Осадчу додому після пізніх репетицій та одного разу зайшов на чай, каже Юра, так і залишився з Катею.

Юрій Горбунов розповів, як почалися стосунки з Осадчою
Юрій Горбунов розповів, як почалися стосунки з Осадчою

А зараз, подружжя виховує двох синів та живуть у повній гармонії та взаєморозумінні. Раніше вони проводили багато часу на знімальному майданчику та вдома. А тепер кожен займається волонтерством та своїми новими благодійними проєктами. Та це не заважає парі думати про усиновлення дитини й будувати спільні плани на майбутнє.

Схожі статті