Холостяк-12 Україна – хто з учасниць покинув шоу в 1 випуску від 28 жовтня 2022 року: “Обирають однотипних”

Наййперший випуск нового сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк вже вийшло на екрани і глядачі з нетерпінням очікували на перші рішення Алекса Топольського.

За традиціями романтичного реаліті-шоу Холостяк, перший випуск був присвячений вечірці, на якій новий головний герой проєкту Алекс Топольський обирав дівчат, з якими буде проходити непростий шлях у пошуках кохання в поточному 12 сезоні.

Стало відомо, хто покинув Холостяк-12 у 1 випуску

Алекс вже познайомився з усіма учасницями і прийняв рішення, хто ж йому імпонував найбільше. Дізнайтеся, які дівчата не пройшли перший етап знайомства з холостяком.  І поки задачам дали час прийти до тями, деякі вже зробили свої висновки щодо героїнь.

Наприклад, у коментарях дуже поширена думка, згідно якої, нові учасниці не викликають інтересу через свою жагу до популярності, а не до кохання.

Стало відомо, хто покинув Холостяк-12

Не отримали троянди від Холостяка фотомодель Катя, косметолог Марина, організаторка дитячих свят Оля, танцівниця Аделіна, нутриціологиня Анастасія, медсестра Аміна, фінансова аналітикиня Аліна, круп’є Ліза, керівниця бенкетної служби Юлія, харків’янка Саша, а також Таня, Юлія, Віка, Ліза, Кароліна, Катя, Олена. Дівчата не змогли підкорити серце Алекса Топольського і пішли на першому ж етапі.

На офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram також з’явилася підбірка з дівчат, які увійшли в шоу, і будуть далі боротися за серце Алекса Топольського.

Також варто відмітити, що новий головний герой змінив деякі правила проєкту і даруватиме різні троянди дівчатам, виходячи з результату їхніх побачень.

До речі, серед дівчат, які сподобалися Алексу, опинилася колишня актора Тараса Цимбалюка Вікторія Варлей.

Схожі статті